2010. november 16. kedd, 19:15

 

Az X-factor két tehetsége az utakon is olyan lendületes, mint a színpadon. Nyári Edit és Nyári Alíz a Budapest Game Shown a legnagyobb örömmel tesztelte a legújabb Need for Speed autós játékszoftvert, hiszen itt végre kiélhették száguldás iránti vágyukat.

 

Nyari testverek x faktorbol

Noha mindketten imádják a dinamikus tempót, az utakon csak nagyon megfontoltan, óvatosan közlekednek, nem így volt ez a Need for Speed Hot Pursuit tesztje során. A lányok poros nyomába nem értek a többiek…
A Budapest Game Shown mutatkozott be a nagyközönség számára a Need for Speed legújabb epizódja a Hot Pursuit. Palcsó Tomi, Brash Bence és Lola is kíváncsi volt a vadonatúj szoftverre, sorra érkeztek a fiatal hírességek, hogy kontrollert ragadjanak és teszteljék a játékot.


nyari edit nyari aliz

Mindketten évek óta vezetünk, s annak ellenére, hogy imádunk száguldozni, ezt kizárólag virtuálisan tesszük – mosolygott Nyári Edit. – 18 évesen szereztük meg a jogosítványt, így én már picit határozottabb vagyok az utakon, Alíz inkább a konzoloknál nagy vagány.
Egyébként alig vártuk a Need for Speed új epizódját, ugyanis 11 éves öcsénkkel állandó versenyben állunk. Neki megvan az előző két rész, igazi családi száguldozásokat szoktunk rendezni, ha együtt a nagy csapat – tette hozzá Alíz. – Így, hogy rendőr és utcai száguldozó szerepébe is tudunk bújni, még izgalmasabb lesz a játék. Legalább kipróbáljuk milyen egy utcai üldözés, amit egyébként az életben sohasem kívánok megtapasztalni – nevetett az énekes.

palcso tomi lola brash bence

A játékszoftverről:
Idén novemberben a Need for Speed Hot Pursuit új, teljesen bejárható világba repíti a játékosokat a világ leggyorsabb és leggyönyörűbb autóinak volánja mögött. A Burnout sorozatról elhíresült, díjnyertes Criterion stúdió által készített Hot Pursuit egy új generáció hírnökeként átértelmezi a versenyjátékok világát.
Döbbenetes sebességgel, elfogások és szökések közepette versenyezhetsz barátaiddal a valaha készített legközösségibb Need for Speed játékban. A Speed Autolog újszerű, összekapcsolódott társasági versengést előtérbe helyező megközelítésével a Hot Pursuit játékélménye túlmutat a konzolokon a világháló irányába, és folyamatosan új, egyedi irányt ad a szórakozásnak.
Az akciódús játékban a küldetés, hogy Seacrest megye legjobb zsaruja vagy legkeresettebb versenyzője legyen a játékos. A Need for Speed játékok történetében először bárki teljes karriert futhat be a törvény mindkét oldalán. Idén ősszel, akár vagány utcai versenyző, akár kíméletlen zsaru vagy, kristálytiszta napszemüvegre és mocskos vezetési múltra lesz szükséged.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER