2010. szeptember 01. szerda, 20:17

 

Két vasárnapon is zeneszó kíséri majd útjukon a 4-es villamos utasait.

 

 

 

4 es villamos

A Magyar Dal Napján, azaz szeptember 12-én az ország számos pontján, valamint Budapesten is több helyszínen felcsendül a hazai talpalávaló. A BKV tavaly csatlakozott a programhoz, amely egész nap muzsikára hangolja az országot. A Társaság idén sem marad ki az örömzenélésből: két vasárnapon is zeneszó kíséri majd útjukon a 4-es villamos utasait.

2010. szeptember 5-én vasárnap 15.00 és 20.00 között, valamint szeptember 12-én vasárnap 15.00 és 20.00 között ’Dallamos villamos’ közlekedik majd a 4-es villamos vonalán.
A különleges – csak ezen a két napon közlekedő – UV szerelvényen élő zeneszó kíséretében közlekedhetnek az utasok. A hangulatról 2-4 fős, változatos stílust képviselő zenekarok gondoskodnak majd.
Mindezen túl ismert zenészek is feltűnnek majd a villamoson és a megállókban, ahol akár dedikáltathatnak is kedvenceikkel a szemfüles utasok.

A szerelvény menetrend szerint közlekedik a megadott időszakban a 4-es villamos teljes vonalán, az utasok pedig normál díjszabás mellett, azaz érvényes jeggyel vagy bérlettel utazhatnak a különleges járaton.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER