2011. április 01. péntek, 10:41

 

A valószerű autóverseny-szimuláció műfaja magasabb fokozatba kapcsol: az Electronic Arts Inc. bejelentette, hogy a közkedvelt Need for Speed™ sorozat legújabb epizódja, a Shift 2 Unleashed ™ a mai naptól világszerte elérhető.

 

autoverseny szimulator

A Shift 2 Unleashed új grafikus motorjával és a látvány terén eszközölt fejlesztéseivel új szintre emeli a forradalmian valószerű vezetési élményt; újdonságai a sisakkamera-nézet, az éjszakai vezetés és a pálya, illetve az autók valószerű elhasználódása. Az új epizódot a kritikusok világszerte elismeréssel fogadták; a PlayStation: The Official Magazine és az Official Xbox Magazine egyaránt 9/10-es értékelést adott neki.Az Official Xbox Magazine szerint a Shift 2 Unleashed  „nagyon ott van”, a Game Informer szerint pedig „a Shift 2-vel vált a sorozat vérbeli szimulációvá.”

„Célunk a Shift 2 Unleashed játékkal az első hely megszerzése a versenyszimulációk között, hogy az egész műfajba új életet leheljünk” – nyilatkozta Marcus Nilsson, a Shift 2 Unleashed  ügyvezető producere. „A Team Need for Speed pilótáival való együttműködés lehetővé tette, hogy nagyon is valódi tapasztalatok birtokában fejlesszük tovább a program jellemzőit; ezek a változások a játékélmény egészére pozitív hatást gyakoroltak. Az olyan sosem látott újdonságok, mint a sisakkamera, tovább vékonyítják a választóvonalat szimuláció és valóság között.”

SHIFT2-autoverseny-szimulator

Az újonnan bemutatott Pagani Huayra szuperautót elsőként felvonultató program jóvoltából a játékosok egyedülálló valószerűséggel élhetik át az autóversenyzés izgalmait. A Shift 2 Unleashed játékban helyet kapott a Need for Speed Hot Pursuit újdonsága, a versenyszellemet tápláló Autolog technológia is, mely eredményeik alapján rangsorolja a barátokat és a riválisokat, nagyban fokozva az újrajátszhatóságot. A játékban szereplő járművek, a szimulátoros hagyományoknak megfelelően, sokoldalúan testre szabhatók és tuningolhatók.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER