2010. július 20. kedd, 15:48

 

Az autóvadászat társadalmi tevékenység, július 25-én, azaz Szent Kristóf, az utazók védőszentjének a névnapján ünnepli a 10-ik évfordulóját.

 

autovadaszat

 

Sánta László által kitalált, útjára indított és megvalósított civil tevékenységnek a 10 év alatt számos követője akadt, így ezen időszak alatt több ezer lopott gépjármű került vissza boldog tulajdonosaikhoz.
Az autóvadászok többsége ma már nem civil, hanem valamelyik rendvédelmi szervezet tagja vagy polgárőr, akik szolgálatban, vagy szolgálaton kívül, társadalmi munkában végzik ezen tevékenységüket, jogszabályi keretek között a szükséges engedélyek birtokában.

A rendezvényen kihirdetik az év autóvadászát is. Azt a személyt, aki az ezen a napon lezárandó vadászidényben a legtöbb lopott kocsit találta meg.
Tiszteletbeli autóvadász díjakat is átadnak azoknak a személyeknek, akik a 10 év alatt jelentősen segítették a munkát.
Átadásra kerül egy Fiat Bravo, mellyel Sánta László autóvadász fog dolgozni, s azzal keresheti tovább a lopott kocsikat.

Program

09.00 - Indulás rendőri felvezetéssel a sződligeti Liget panzió elől a Váci Nagyboldogasszony székesegyházhoz. A panzió címe: 2133 Sződliget, Rezeda u. 2.
09.30 - A helyszínre érkező autóvadász, rendőrségi, tűzoltósági és egyéb speciális gépjárművek (pl: BigFoot, veterán rendőrautók) megáldása a Váci Székesegyház előtt, majd indulás vissza a sződligeti Liget panzióhoz.
11.00. a rendezvény kezdete. Az ünnepi beszédek elhangzása után kihirdetik az év  autóvadászát, majd különdíjak átadására kerül sor. Ezek után a 2010-es év tiszteletbeli autóvadászai vehetik át az emlék plakettjeiket, végül Sánta László autóvadásznak egy új Fiat Bravo típusú autót adnak át.

A felvonulás látogatható a nagyközönség számára.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER