Címkék: 2018 | AMTS | gépjárműgyártás | importőr | magyarok | pavilon | Tuning Show

2018. március 07. szerda, 10:44

 

Hazánk legnagyobb szezonkezdő benzingőzös rendezvényén évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletek megjelenése. A 2017-es év egyik legfontosabb változtatásaként, az az új autós tematika külön pavilonba költözött, ahol szalonkörülmények között, egyben nézhette meg minden látogató a piacon aktuálisan elérhető kínálatot. A nagy sikerre való tekintettel, természetesen az idei felvonáson is teljesen önálló részleget kapnak a szalonautók. A Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G” jelű csarnokában, a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, több, mint 20 márka kínálatából.

 

A márkastandok mellett pedig három további tematikus „zónát” is tartogat az AMTS új autós részlege.

EV-GreenTech – Elektromos Autó Kiállítás
Az AMTS az E-Mobival közösen ismét külön, reprezentatív szakkiállításon vonultatja fel a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tavalyihoz képest duplájára növekedett tematika jelenleg hazánk legnagyobb e-mobilitási kiállítása, mely azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században. A járművek mellett számos kapcsolódó aktivitás, valamint a témához kötődő kiállító is bemutatkozik a látogatóknak, akik közelebbről is megismerkednének a „zöld” autózás világával.


SUV és Pickup Zóna - hobbiterepjárók egy helyen!
Az új autó eladások listáján a városi terepjárók (SUV) továbbra is rendkívül előkelő helyet foglalnak el.  Nem kérdés, hogy az AMTS Autó Show idén is külön részleget szentel ennek a fontos  kategóriának. A szakkiállítás a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá, a tavalyinál még bővebb tárlat mellett pedig idén a Pickupok világával is kiegészül, egyben felvonultatva a kapcsolódó járműparkot.

Gyári csúcsragadozók
Az AMTS vadonatúj tematikájában a kiállító autómárkák legsportosabb, luxus modelljeit ismerhetik meg a látogatók, egy helyre gyűjtve. A „high-end” gépjárművek speciális kategóriát foglalnak el az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba vagy visz el képzeletben egy „nagy kalandra” mint azt gondolnánk. Ez a gondolat inspirálta az új kiállítás elindítását, mely igen szép palettával várja az érdeklődőket.


Az újautók jegyében is – Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás
Új modellekkel az immáron hatodik éve, ezúttal rekord méretű területen megszervezésre kerülő kortörténeti tárlaton is találkozhatnak a látogatók. Knezsik István (Autós Nagykoalíció) védnöksége alatt, a hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlat vadonatúj installáción keresztül teszi kézzel foghatóvá azokat az innovatív eszközöket és járműveket, melyeket a magyarság adott a világ mobilitásának, a földi mellett a vízi és a légi közlekedés vívmányait is a „G” pavilon falai közé hozva.

A grandiózus kiállítás statikus elemei mellett, a központi eseményre március 23-án, 13 órától kerül sor, ahol az AMTS hivatalos megnyitóját követő élő show-ban olyan vendégek lépnek a színpadra, akik tálentumaik és személyes történeteik révén kapcsolódnak a kiállított járművekhez.
„Az esemény fő célja a járműipar világát szerethetővé tenni a pályaválasztás előtt álló fiatalok és szüleik számára, valamint bemutatni az autóiparhoz kapcsolódó képzések nyújtotta perspektívákat. Az 2018-as AMTS tematikus kiállítására meghívott feltalálók, mérnökök és formatervezők személyes bizonyságukkal igazolják, hogy mottónk - miszerint ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére - nemcsak egy frázis” - nyilatkozta Knezsik István.A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának.


Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
•    Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
•    Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
•    EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
•    Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok
•    Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
•    DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
•    OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
•    Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
•    Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
•    Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
•    SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
•    Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitva tartása:
március 23-24: 9:00-19:00 óráig
március 25: 9:00-18:00 óráig.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER