2013. március 08. péntek, 13:01

 

Az AMTS - Autó, Motor és Tuning Show Magyarország autós-motoros rendezvénye. A Budapesti Vásárcsarnok 5 pavilonját és külterét 11 ország több, mint 1000 járművével és 215 kiállítójával tölti meg, összesen 80000 négyzetméteren, folyamatos autós-motoros és színpadi programokkal.

tuning-show-2013

Az AMTS nyolc különálló rendezvényt foglal magában, egy helyen és egy időben, melyek egyazon belépőjeggyel látogathatók: Carstyling.hu Tuning Show 2013, Budapest Motorfesztivál, Gymkhana Országos Bajnokság, Épített Motorok és Autók találkozója, Devil's Motor Show, Budapest Tattoo Expo 2013, Magyarok a járműgyártásban kiállítás és a Hungarian Stunt Riding Championship.

Helyszín:

Hungexpo, Budapest Vásárközpont - Budapest X., Albertirsai út 10 (Expo tér 1.)

Rendezvények:

"A", "D" pavilon:     Carstyling.hu Tuning Show 2013
"G" pavilon:     Budapest Motorfesztivál
"G" pavilon:     Magyarok a járműgyártásban kiállítás
"F" pavilon:     EMAT 2013, Devil's Motorépítő bajnokság
"F" pavilon:     Budapest Tattoo Expo
"C" pavilon     Gymkhana Országos Bajnokság
"A" parkoló     Hungarian Stunt Riding Championship
25. pavilon     Gyermekmegőrző és játszóház

Látogatói nyitvatartás
:
Március 22-23.     09:00-19:00
Március 24.     09:00-18:00

Jegyárak:
Egyszeri belépésre jogosító jegy ára a helyszínen: 3,000 HUF
Gyermek beépőjegy ára (12 év alatt) a helyszínen: 2,000 HUF
Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 7,000 HUF
Carstyling.hu klubkártyával:     2,500 HUF

Carstyling.hu Tuning Show
A kezdetek óta töretlenül fejlődő Tuning Show 2006 óta kerül megrendezésre, 2008 óta a Budapesti Vásárközpontban. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autóseseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon. Tematikájában, az átépített autók világát, valamint szinte a teljes tuning- és háttéripart lefedő kiállítók mellett évről-évre nagyobb hangsúlyt kapnak a szalonok és gyári autóújdonságok is, a show jelleget pedig színvonalas színpadi programok, továbbá autós és motoros bemutatók, versenyek erősítik.

Budapest Motor Fesztivál
Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket - lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét - hozza egy fedél alá. A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól. A motorozást új célcsoportoknak is bemutatjuk, mint új közlekedési alternatíva.

Gymkhana Országos Bajnokság
A GYM*KHA*NA (DZSIM-KÁ-NA) a világ legújabb autósportja. GYMKHANA egy alaposan átgondolt 40 éves múlttal rendelkező technikai sportág, melynek összetettségét bizonyítja, hogy a pálya memorizálása, illetve a gyakorlatok pontos kivitelezése kulcsfontosságú! 3 alapkövetelménye van: Vezetési tudás, kellő fizikai állóképesség, és a jó memória. Csapatunk gymkhana / drift / drag sportesemények, bemutatók továbbá Gymkhana és Drift iskola üzemeltetéssel foglalkozik az ország számos pontján. Rendezvényeink európai viszonylatban is kiemelt jelentőséggel bírnak az autósport piacon, melyre nincs jobb bizonyíték, mint a látogatók és a résztvevők elégedettsége.

Épített Motorok és Autók Találkozója
17 éves múltra tekint vissza a magyar motorépítés versenye, aminek résztvevői Európa Bajnoki címmel, Világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. A nemzetközi versenyen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek. Szakmai zsűri, és közönségdíj dönt, a Wild Magazin segítségével a győztes motor jutalma: a Világbajnokságra kijutás!

Hungarian Stunt Riding Championship
A Stunt Riding sportág nagyteljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül, amelyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. A versenyzők ezeket az akrobatikus elemeket fűzik egymás után és mutatják be a pontozó bíráknak. A bírák a gyakorlatok nehézségét és a végrehajtás minőségét értékelik. A Magyar Motorsport Szövetség pozitív döntésének köszönhetően 2009-től a világon először Magyarországon nyílt lehetőség a versenyzők számára, hogy hivatalosan, a Magyar Kupasorozat keretein belül mérkőzhessenek meg a helyezésekért. A rendkívül látványos sportág évkezdő fordulója idén először kerül a Hungexpón, az AMTS részeként megrendezésre!

Magyarok a világ járműgyártásában

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az AMTS forgatagába teljesen új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben. A kiállítás korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás hazai vonatkozású csodáin.

Autómárkák, importőrök kiállítása
Az utoljára 2005-ben megszervezett Budapest Autószalon óta első alkalommal jelennek meg ismét nagyobb számban az autós importőrök a Hungexpo területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegekben lehetőség nyílik a gyártók legújabb modelljeinek közelebbi megismerésére, több új, itthon még nem látott modell kíséretében.

Budapest Tattoo Expo 2013

A Magyar Tetoválók Szövetsége az 1999-es megalakulása óta tömöríti egybe a magyar tetováló kultúra legjobb képviselőit. Engedve az idő és a piac kihívásainak, külföldi minta alapján, 2002-ben rendezte meg első nagyszabású rendezvényét, melyre idén immár hatodik alkalommal kerül sor a Hungexpón. A kiállítás a tetoválás életérzés szerelmeseit, és azokat is várja, akik még csak barátkoznak a tetoválás gondolatával, akár mint művészek, akár mint lehetséges alanyok. Azok is nem mindennapi programokat (koncertek, extrém divatbemutató stb.) találnak maguknak ezen a kiállításon, akik csak kíváncsiságból vagy kalandból látogatnak el.

Egész napos programok
Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpadunk folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók, streetfighter show, freestyle motocross szórakoztatja a közönséget. Új tematikaként exkluzív járműtörténeti kiállításra is sor kerül, Magyarok a járműgyártásban néven.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER