Címkék: 2014 | belépőjegy árak | nyitva tartás | programok | Tuning Show

2014. március 08. szombat, 14:25

 

A számos nagy múltú autós-motoros rendezvény összefogásának eredményeképpen 2014. március 21-23. között zajló szezonnyitó kiállítás, fesztivál és show idén még nagyobbra, látványosságokban pedig minden eddiginél magasabb szintre növekszik. Kibővített területen és tematikával, rengeteg újdonságot és felejthetetlen élményt kínál az immáron kilenc, önmagában is teljes értékű rendezvényt tömörítő giga-szezonnyitó.

Kilenc rendezvény a Hungexpo hat pavilonjában valamint szabadterületein, összesen 90.000 m2 kiállítási területen zajlik, melyen több, mint 1.200 kiállított jármű lesz megtekinthető, hatalmas show és rengeteg látnivaló mellett. A rendezvény három napja alatt folyamatos színpadi, beltéri és kültéri programok szórakoztatják a látogatókat.
Az évadnyitó show egyben a tavasz legnagyobb autó-motor-tuning és hifi találkozója is lesz, számos autó és motor a téli átépülés után itt mutatkozik be először a nagyközönség előtt. A találkozóra érkező autósok pedig több megmérettetésben is részt vehetnek kedvencükkel, értékes díjazás mellett.Carstyling.hu Tuning Show 2014 - hazánk legnagyobb tuning rendezvénye
A 2006 óta megrendezésre kerülő, évek óta egyre több nemzetközi látványosságot felvonultató Carstyling.hu Tuning Show idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autós eseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon.
Az egyedileg átépített autók, hazai és nemzetközi tuning cégek és klubok standjainak színes felhozatala mellett, az autós nagyszínpadon kiemelt szerepet kapnak a szebbik nem képviselői is, szépségverseny, valamint a show saját lánycsapata, a Carstyling Dolls tüzes műsorai formájában, továbbá vendég lesz Európa tuning szépségkirálynője, Leonie Hagmeyer-Reyinger is.
A és B pavilon
Autómárkák, importőrök kiállítása - 2014 legújabb szalonautói
A tavaly indult új tematika szerint, idén még nagyobb számban jelennek meg az autós importőrök a Hungexpo területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegekben lehetőség nyílik a gyártók legújabb modelljeinek közelebbi megismerésére, több új, itthon még nem látott exkluzív modell kíséretében.

Budapest Motor Fesztivál
Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá, minden eddiginél látványosabban és nagyobb volumenben.
A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól: a fesztivál mindenkit vár, aki megismerné a motorozást, mint új közlekedési alternatívát.
G pavilonGymkhana Országos Bajnokság szezonnyitó verseny
Ahogyan már harmadik éve hagyományosan, idén is az AMTS-el indul az autósport szezon, ráadásul nem is akárhogyan! A Ken Block által híressé tett autós sportág, a Gymkhana idei első versenye nemzetközi profikkal, sok száz lóerős autókkal és hazánk legjobbjaival, egy újabb színvonalas, nemzetközi viadal formájában valósul meg a kültéren.
A szezonkezdő versenyt óriás led kivetítők mellett, 2500 fős lelátóról követhetik végig a látogatók. A legbátrabbak pedig a pilóták mellé is beülhetnek a Gym-Taxi keretei között.
A parkoló

EMAT 2014 - Rusty Rodders Hot Rod Show és Devils Motor Show
Az önmagában is egyedi színfoltot képviselő, Magyarországon egyedülálló Hot-Rod és Custom Bike show 18 éves múltra tekint vissza, résztvevői pedig Európa-bajnoki címmel, világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek.
Az rendezvény a Visegrádi Négyek országai bajnokságának (V4 Customs), a kelet-európai motorépítő bajnokság, valamint a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és a Magyar Hot Rod Autóépítő Bajnokság (Rusty Rodders Hot Rod Show) fordulója egyben. A nemzetközi megmérettetésen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek. Szakmai zsűri és közönségdíj dönt, a Wild Magazin segítségével a győztes motor jutalma: a Világbajnokságra kijutás.
F pavilon
Hungarian Stunt Riding Championship – a látványos motorsport évkezdő versenye
A Stunt Riding sportág nagyteljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül, amelyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. A versenyzők ezeket az akrobatikus elemeket fűzik egymás után és mutatják be a pontozó bíráknak. A bírák a gyakorlatok nehézségét és a végrehajtás minőségét értékelik.
A Magyar Motorsport Szövetség pozitív döntésének köszönhetően 2009-től a világon először Magyarországon nyílt lehetőség a versenyzők számára, hogy hivatalosan a Magyar Kupasorozat keretein belül mérkőzhessenek meg a helyezésekért.
C parkoló

Magyarok a járműgyártás történetében - exkluzív járműtörténeti kiállítás
Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának, és ma is alig van olyan világcég, ahol ne dolgoznának magyarok vezető beosztásban. A motorizált kor évszázados történelméből olyan nevek köszönnek vissza, mint Csonka János az első magyar motor készítője, Bánki Donát a karburátor feltalálója, vagy Galamb József a Ford T-modell megalkotója. A jelent egyebek mellett Tárnok Zsolt, olasz luxusautók tervezője, Németh Gábor a Mercedes B osztály egyik formatervezője, Palkovits László, a Knorr-Bremse európai kutatás-fejlesztési vezetője vagy éppen Bocsi Attila a Peugeot 508 RHX tervezője képviselik.
Az AMTS forgatagába idén is új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben. A kiállítás számos hírességgel, a tavalyihoz képest jelentősen kibővített területen kerül megrendezésre.
D pavilon

Budapest Tattoo Expo 2014.
A Magyar Tetoválók Szövetsége az 1999-es megalakulása óta tömöríti egybe a magyar tetováló kultúra legjobb képviselőit. Engedve az idő és a piac kihívásainak, külföldi minta alapján, 2002-ben rendezte meg első nagyszabású rendezvényét, melyre idén immár hetedik alkalommal kerül sor.
F pavilon
Autónyeremény belépővel
A 2010-es évhez hasonlóan idén ismét egy autó a fődíj az Autó, Motor és Tuning Show-n, ami egyenesen a Carstyling.hu tuning garázsából gurult ki! A nyereményjátékban bárki részt vehet, aki teljes árú belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a helyszínen. Főnyereményünk, egy átépített Volkswagen EOS kupé-kabrió a rendezvény harmadik napján kerül kisorsolásra.

Belépőjegy árak:
Egyszeri belépésre jogosító jegy ára a helyszínen: 3.500,-Ft
Gyermek beépőjegy ára (14 év alatt) a helyszínen: 2.000,-Ft
Családi belépőjegy (2 felnőtt és 2 gyerek belépésére jogosít): 8.000,-Ft
Kedvezményes belépőjegy a helyszínen Carstyling.hu klubkártyával: 2.500,-Ft

Nyitva tartás:
Március 21-22.     09:00-19:00
Március 23.     09:00-18:00

Cím:
Hungexpo, Budapest Vásárközpont, Budapest X., kerület Albertirsai út 10 (Expo tér 1.)


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER