2012. május 17. csütörtök, 16:27

 

A SEAT is részt vesz a legendás GTI találkozón az osztrák Karintia tartományban a Wörth-i tónál május 16 és 19 között lezajló eseményen, melyre már 31 éve minden évben sor kerül.

Ez alkalommal a szervezők a rendezvény négy napja alatt 120 000 látogatóval számolnak. A rendezvény központja Reifnitz , ez a város lesz házigazdája hat tüzes Leonnak, Ibizának és első alkalommal a Mii-nek. Az eseményen az Ibiza SC Trophy és a  Leon Super Copa képviselik a márka sportos vonalát, míg a Mii az  FR Line változattal jelenik meg. Ebben az évbe a GTI találkozón- Ibiza Cupra Concept az új csillag A SEAT stand központjában -melyet a márka új vizuális elemeivel összhangban hoztak létre-az Ibiza Cupra Concept , az új generációs SEAT ikon áll. Az autó  világpremierje pár héttel ezelőtt volt a Pekingi Autókiállításon.

seat-worthi-to

Az új SEAT Ibiza FR  is Reifnizben mutatja be  sportos  külsejét, a  17 “-os fekete és fényezett ezüstre festett kerekeket , piros külső  tükröket , a  féknyergeket  és egy nagyított hátsó légterelőt. A vörös szín a belső térben szintén hangsúlyos szerepet kapott. A LEON Cupra R vizuális hatásának drámaiságáról a fényes fekete szegélyek gondoskodnak, amik a tökéletes fehér festéssel ellentétben állnak. Mint az Ibiza FR-nél  a szem szintén vonzódik a féknyergek a piros színéhez a belső borítás fekete zongora lakkozása elegánsan sportos környezetet kölcsönöz. Ugyancsak most mutatkozik be először sportos külsővel a SEAT Mii. A “Tornádó vörös”  városi autó nagy  feltűnést kelt erőteljes megjelenésével,  fekete motívumokkal a kerékíveken, továbbá a hangsúlyos légterelővel és a 16 ’’-os fekete kerekekkel. A piros és fekete elemek szintén megjelennek a pilótafülkében, míg sportülés integrált fejtámlával, és  jellegzetes piros FR felirattal érkezik majd.

A GTI találkozón számos külsős rendezvényt is szervez a SEAT ami magába folgal egy VIP partyt   a SEAT hajón, amely egy ingajáratként  közlekedik a tavon. A találkozó ideje alatt a SEAT standnál és a SEAT hajón is DJ-k  forrósítják fel a hangulatot zenéikkel.



  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER