Címkék: Tuning Show

2019. február 05. kedd, 17:01

 


Tuning élőben: Ford Mustang lesz a fődíj a nagyszabású márciusi autó show-n! A WestEndben épül át az Automobil és Tuning Show nyereményautója. 

 

 

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt tuningverdát sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 24-én.

 

 

A hagyomány és a feltételek változatlanok, az eddigi német autós sormintát azonban most egy vérbeli amerikai sportkocsitöri meg. A nemzetközi Automobil és Tuning Show (AMTS) szervezői isméta bevált recept szerint főznek. Repertoárjukban évek óta állandó program már a nyilvános autóépítés, melynek ezúttal is aWestEnd City Center adott otthont. Az sem újdonság, hogy a március 22-24. között zajló show belépőjegye összesen tíz egyidejű rendezvényre érvényes, továbbá esélyt jelent egy vérbeli amerikai sportkocsi megnyerésére!

Az AMTS Autó Show szakemberei számos exkluzív járművel birkóztak már meg pályafutásuk során. Az elmúlt két évben Audi TT, előtte BMW Z4 Roadster, korábban pedig többek között egy Volkswagen Scirocco és a Volkswagen EOS került átalakításra, majd kisorsolásra. Az idei alany pedig egy ötödik generációs, 4000 köbcentis V6-os motorral ellátott Ford Mustang Coupé volt, melyet hatalmas érdeklődés mellett, mindössze négy nap leforgása alatt varázsoltak teljesen újjá –mindenki szeme láttára, élőben! Az autó számos típusazonos alkatrésszel, sportosabb kasztni-elemekkel, ültetett futóművel ésnagyobbfelnikkel, valamintdesignésmultimédia terén is teljesen megújult utastérrel lett gazdagabb.

A pontot az i-re az egyedi,kétárnyalatú fóliázás teszi fel, de szerencsés új tulajdonosa akár a környezettudatos közlekedés oltárán is áldozhat majd, hiszen a csomagtéri installációban egy, az autó akkumulátoráról tölthető elektromos roller is helyet kapott.

Azegyedi Ford Mustang Coupé kisorsolására a nagyszabású show harmadik napján (március 24-én), közjegyző jelenlétében kerül majd sor. Maga a rendezvény is rengeteg újdonságot tartogat a látogatók számára: a 2006-os start óta ez már nemcsak Magyarország, de a kelet-közép európai régió legjelentősebb szezonnyitó autókiállítása és vására is a Hungexpón. Az idén 14. alkalommal megrendezésre kerülőnemzetközi Automobil és Tuning Show öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg,látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show–hazánk legnagyobb autótuning showja

Új autókkiállítása–szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása

EV-GreenTech–elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

Classic Automobil Show-restaurált klasszikus autók, veteránok, oldtimerek

Magyarok a világ járműgyártásában-hazánk nagyjai az autó-és motoriparban

DRIFT és GYMKHANA Bajnokság–A látványosautósportokexkluzív versenye

OFF-ROAD Show–Minden, ami terep, épített,látványos pályán

Hot Rod Show–döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása

Tuningtalálkozó és kiállítás-több száz magánépítő és klub bemutatkozása

Gyári Csúcsmodellek–exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből

SUV Zóna –szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása

Egész napos programok–kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil ésTuning Show nyitvatartása:

március 22-23: 9:00-19:00 óráig   március 24: 9:00-18:00óráig

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER