Címkék: Mini Cooper

2021. június 09. szerda, 13:38

 

Egyedi helyszínen épül át az AMTS nyereményautója! Idén egy különleges Mini Cooper Coupé kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n.

 


 A hagyományokhoz hűen, idén is egy egyedivé varázsolt sportautót sorsolnak ki a belépőjegyükkel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján. A rendezvény 2021-ben a nyár végén tér vissza a Hungexpo falai közé, a szervezők pedig méltó meglepetéssel készülnek a hosszú kényszerpihenő után.

Ahogyan immáron 15 év alatt megszokhattuk, megszámlálhatatlan különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legsokszínűbb autós rendezvénye. Az augusztus 27-én elrajtoló show felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő kiállítások, színes motorsport események, valamint kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért négy pavilon, valamint hatalmas szabadtéri terület kínálatában, a három nap alatt ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus rendezvényt, Off-Road Show-t és Drift versenyt láthatnak az odalátogatók, továbbá a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi sportautóval gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

 


A tuningalapot egy 2011-es évjáratú, különleges Mini Cooper Coupe adja, melynek átépítési munkálatait ismét nyilvánosan végzik, nem is akárhol: május 27-én Budapesten, a Lurdy Ház földszintjén nyitja meg kapuit az AMTS Bemutatóterem, ahol több különleges jármű mellett a nyereményautó épülését is nap mint nap nyomon követhetik az érdeklődők egy teljes hónapon keresztül. Az AMTS szakemberei szokás szerint ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé.
Az autót az augusztusi show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel feltétele akár egyetlen teljes árú, vagy családi jegy megvásárlása és a velük történő online regisztráció a rendezvény nyereményjátékára – ezek után már csak a vasárnapi sorsoláson kell izgulni!
A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT, valamint Ford Mustang modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek, a tavaly pedig egy Porsche Boxster tuninggal lepték meg a nagyközönséget. A lényeg a magas minőségű, legális módosításokban van, az élő átépítés pedig nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig mindössze néhány nap alatt megy végbe a teljes metamorfózis.

Az AMTS Bemutatóterem a hét minden napján 10:00-18:00 között tart nyitva, a helyszínen pedig az AMTS belépőjegyek vásárlásán, valamint az autóépítésen túl a show tematikáiból válogatott járműcsodák is megtekinthetők, egészen június 23-ig. Az üzlet az érvényben lévő járványügyi szabályozásoknak megfelelően látogatható, ezekről mindig aktuálisan a www.amts.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők.
Az Automobil és Tuning Show idén legalább négy pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!


Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:

Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
Classic Automobil Show - restaurált klasszikus autók, veteránok
Magyarok a világ járműgyártásában - hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
Tuning találkozó és kiállítás - több száz magánépítő és klub bemutatkozása
Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
SUV és Pickup Zóna – szabadidőautó kiállítás, az elérhető kínálat bemutatkozása
Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak


Az AMTS nyitva tartása:
augusztus 27-29: 9:00-19:00 óráig, augusztus 29: 9:00-18:00 óráig.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER