Címkék: Lada Tuning Fest

2019. július 01. hétfő, 10:30

 

2019. július 12-14. között Máriapócson a helyed, ugyanis a Szabolcsi Tuning Fest keretén belül jobbnál-jobb programok várnak Rád.

  

 

Ne feledd: 1 jegy, 2 nap, 10 program, megannyi felejthetetlen élmény…

A Drifting.hu 99. versenye megannyi csemegét tartogat számodra. A hétvége természetesen nem telhet el drift nélkül, most azonban nem csak a Magyar Profi Drift Bajnokságban és a Kilinccsel Előre Drift Kupában induló pilóták, hanem a Ladások is rajthoz állnak majd, hogy megmérkőzzenek egymással.

 


 Ladákat nem csak driftelni láthatsz majd, hiszen az egész hétvége a Ladák jegyében telik. Lesz Ladaracing Car Meeting & Time Attack és a sokak által imádott Ladaracing All Star Drift Gála is. Programok azonban nem csak a pályán várnak rád, hiszen millió gyönyörű autót láthatsz majd a parkoló részen a Szabolcsi Tuning Találkozó keretén belül, vár Rád a Retro Mobil Fest, sőt ha elég bevállalós vagy, akkor gokartozhatsz is barátaiddal ezen a fantasztikus pályán.
Szombaton ha leszáll az éj, akkor vár Rád egy másfajta izgalom, egy másfajta őrület. A hangulatot Open Air Live DJ alapozza meg, majd indul a Car Night autós éjszakai találkozó. Majd amikor már azt hiszed, hogy mindezt nem lehet tovább fokozni, akkor jöhet egy fantasztikus Pole Dance Show és egy még erotikusabb Topless Show.
Gondolom már nem kérdés, hogy hol töltöd a július 12-i hétvégét. Hát persze, hogy a gyönyörű máriapócsi Rabócsiringen, ahol a szervezők mindent megtesznek azért, hogy mosolyogva, élményekkel gazdagon térj haza – ki ezért, ki azért…

A jelszó változatlan: Ami a máriapócsi katlanban történik, az ott is marad… Lada Paradise & Szabolcsi Tuning Fest – én így szeretlek

Információk:
Péntek : Grand Opening Kapunyitás / Ingyenes kemping 
18:00-24:00 

Szombat belépő 3.500.- Ft ; 3-12 éves korig 2.000.-Ft

9:00 Ladaracing Car Meeting & Time Attack 
18:30 Magyar Profi Drift Bajnokság / Kilinccsel Előre Drift Kupa 
21:00 Ladaracing All Star Drift Gála 
21:00-TÓL Open Air Live DJ 23:00 -  belépő 2000.- Ft
23:00 Car Night autós éjszakai találkozÓ
23:15 Pole Dance Show 
23:45 Topless Show 

Vasárnap belépő 2000.- Ft; 0-14 éves korig és kiállítóknak ingyenes 

Szabolcsi Tuning Találkozó 
Retro Mobil Fest 
Gokartozás 22 gokarttal egyénileg vagy csoportosan 10% kedvezménnyel

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER