2013. január 29. kedd, 18:23

 

Évek óta, mióta a Budapesti Autószalon megszűnt és az új gépjármű kereskedelem eddig soha nem látott visszaeséssel szembesült, téma az a szakmában, hogy költségtakarékos módon hogyan lehetne a nagyközönség felé megjelenni, a szakma életképességét és aktív jelenlétét bemutatni.

banki-donat

Az Autó, Motor és Tuning Show 2013. március 22-e és 24-e között a hagyományos motor kiállítás és tuning show mellett lehetőséget kínál a márka képviseleteknek arra, hogy termékeiket, szolgáltatásaikat elfogadható költségszinten bemutathassák.
A kiállításon, annak hagyományai és jellege miatt olyan – főleg fiatal - érdeklődő, látogató közönség jelenik meg, amelyet az autózás különösen érdekel, és amely az új gépjárművek potenciális vevőkörét jól képviseli.
A többes tematikájú kiállítástól azt várják a rendezők, hogy szélesebb látogatói kör tekinti meg azokat.


Az Autós Nagykoalíció 2013-ban, a korábbi előkészítő munka folytatásaként kiemelten kezeli a „Magyarok a Világ Autógyártásában” témakört.
Amikor autóba ülnek, sokan nem tudják, hogy hány és hány fő-, vagy rész elemet fejlesztettek magyar szakemberek, tudósok, mérnökök. Néhány nevet bizonyára sokan ismernek, de bizonyára meg is lepődnek sokan azon, hogy hány magyar ember milyen jelentős mértékben járult hozzá a világ autógyártásához.
Az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben, a közlekedéssel, autózással, autóvezető oktatással kapcsolatos módszerek honosításában és megteremtésében és jelentős szakmai irodalom megírásában és terjesztésében.

banki-donat-karburator

Csak néhány név a sok közül: Galamb József, Csonka János, Barényi Béla, Kovács Miklós, Bocsi Attila, Németh Gábor, dr. Palkovics László, Surányi Endre…..és még sokan mások.
Készülő kiadványunkban szeretnénk bemutatni ezeket az embereket és munkásságukat a lehető legszélesebb körben és körnek.

Minden okunk megvan arra, hogy ezeknek a nagyszerű embereknek a munkásságából erőt és önbizalmat merítsünk és ezt saját életünk, munkánk során pozitív energiaként hasznosítsuk.

csonka-janos-szemelyautoja


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER