Címkék: 2018 | AMTS Tuning Show

2018. március 24. szombat, 19:27

 

Idén 12-edszer rendezték meg az AMTS Tuning Show-t a Hungexpo területén, azonban az esti Afterpartyval már ki is léptek annak keretei közül.

 

AMTS - Automobil és Tuning Show 2018 képek
Képgaléria
AMTS - Automobil és Tuning Show 2018 képek
A képre kattintva galéria nyílik több képpel!A veterán autók szerelmesi az F pavilonban gyönyörködhettek a Classic Automobil Show keretén belül bemutatott járműveknek. Azonban ahol az EMAT szokott lenni a G pavilon kisebbik termében további igazi csodákra lelhettek. Itt volt kiállítva többek között a BMW Isetta 600 és a Messerschmitt KR 200 miniautó cukiságok, de az igazi nosztalgiázást a retro szolgálati járművek felvonultatása okozta. A rendőrségi helyszínelő kocsitól a régi mentőautón át a posta csomagszállító kisfurgonjáig a Malév felvezető Wartburgjáig bezárólag.

AMTS Tuning Show 2018 képek

 

A régi amerikai autók a G pavilon nagyobbik termében sorakoztak közrefogva az Oxxo Racing idei versenykamionjával az importőri kiállítói helyeket, a magyar újdonságokat, mint például az elektromos kukásautó és kishajó. De repülőket is kiállítottak például a Skycruisert, amelyik ötvözi a helikopter és a kisrepülő jó tulajdonságait.
A Tuning Show kezdő napján mutatkozott be Magyarországon a Lada Vesta Kombi és SW Cross, így a látogatók rögtön meg is ismerhették az újdonságokat a Lada standján.

A nemzetközi tuning és hifi shown a megszokott, de a divatot követő egyedileg átépített autók jelentek meg. A színpadon a kedvelt Carstyling Dolls és egyéb műsorok szórakoztatták a közönséget.

Külön részlegen jelentek mg a SUV, pickup és elektromos autók.
Az autósport kedvelői az Off-road show-t és a gymkhana drift bajnokságokat tekinthették meg.
A családok számos gyerekprogramot is találhattak az idén 12-edszer megrendezett AMTS Tuning Shown.
 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER