2012. április 01. vasárnap, 22:34

Szépek voltak a mostani kiállított verdák is, de meglátásunk szerint szegényedett az airbrush kínálat. Szinte eltűnt a bőrkárpitozás és a bőrbevonat, mely tavaly még benzintankon (Trabi), s felnin is fellelhető volt (Volkswagen). Tavalyihoz képest lecsökkent az LSD ajtós autók megjelenése.

Képgaléria
Carstyling Tuning Show 2012
Carstyling Tuning Show 2012
A képre kattintva galéria nyílik több képpel!

Bár nagyon szép autókat láttunk, s rengetegen voltak kíváncsiak a 7. magyar Carstyling Tuning Show és Motorfesztiválra, mely igen örvendetes! Látványos rendezvények jelentek meg, mint a gymkhana verseny és a Carstyling szépségverseny. Örömmel láttuk, hogy most viszont csúnyán fóliázott autót nem tettek ki - vagy nem találkoztunk vele - szerencsére. Találkoztunk viszont „pikkelyes” érzetű fóliával. Érdekes és szép volt.

Az idei trend a prémium kategóriás autók (Audi, BMW, Mercedes) szeretete és díszítése volt. Másrészt pedig az örökzöld amerikai izomautók megjelenése és szeretete. Úgy mint a Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Corvette. Láttunk több motordíszített gépet, ez megjelenési többségével újdonságnak számított.

bmw-tuning

audi-diszites

mercedes-amg-ultetve

ord-mustang





Persze ez nem azt jelenti más érdekességek nem voltak, de észlelésünk szerint ez volt a fővonal.

A D pavilonban a „hangoskodó” gépek között találtunk műfüstös autót, harcira vett átépítést, s egy utazhatatlan mozitermet. A gép lehet mozgásra alkalmas, de az ülés kényelmetlen lehet filmnézésre is, műanyag lapokból épült, viszont igen látványos érdekes jelensége volt a kiállításnak. Ebben a csarnokban találtuk még gyerekkorunk pedálos autóit. S bár érdekes volt, de végképp nem tudtuk értelmezni, egy tuning gép előtt még vérző letakart katona.

tuning-fust

szorakoztato-centrum

pedalos-autok

gyilkos-verda



Megláttuk és megörültünk neki. Peugeot RCZ. A stand eltakarta a gépet, nem emelte ki – véleményünk szerint. Holott önmagában egy tuning gép, nagyszerű jármű, kategóriájában olcsó, s aki ilyenre adja a fejét, egy csodálatosan szép, kényelmes és/de vad gépet kap a pénzéért.

peugeot-rcz


A látogatói parkoló megint tartogatott örömeket. Egy Fiatot lángkilövellésekre vettek rá, s nézői bíztatták. Egy gyönyörűen festett Micra csöndben lapult meg a hátsó sorban. A portálunk kedvence egy frakciózó baráti társaság lett. Bent a gyönyörű tuning verdák, s ők ülnek a gépben a parkolóban, ill. mellette és jóhangulatban dumálnak, jól érzik magukat.


latogatoi-parkolo-lang-fiat

nissan-micra-airbrush

latogatoi-parkolo-tuning-show

A Carstyling színpadot keresni kellett. Régen a központi csarnokban volt. Ismerősi kérdezéses navigációt vettünk igénybe. A motoros kiállítókon át találtuk meg sok oldtimer géppel a hátterében.





dodge

A lányok szépek voltak mint mindig. Több képet a képgalériánkban találtok.

tuning-csajok


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER