2011. március 30. szerda, 14:22

 

A Volkswagen az idén külön standdal képviseltette magát a budapesti a Carstyling Tuning Show-n. A három helyszínen összesen 588 négyzetméteres Volkswagen standon 8, a legújabb innovációs megoldásokat bemutató, számos extrával ellátott autó volt látható.

 

volkswagen bogar

Szerepelt egy viperazöld Scirocco 1.4 TSI DSG, egy 4-ajtós tornádópiros Golf GTI 2.0 Turbo DSG, egy cukorfehér Eos 1.4 TSI és egy mélyfekete Touareg 3.0 V6 CR TDI BlueMotion Technology Tiptronic.  Ez a négy autó vesz részt majd a Volkswagen által szervezett 2011-es InnovaTurnén is.
A stand egyedi érdekessége volt az "Augmented Reality" virtuális programmal iPhone-on és iPad-en megjelenített virtuális Volkswagen Golf, a többi standon pedig több tucat egyedi Polo, Golf, Passat, Transporter és Bogár autókat állítottak ki. A Tuning Show alkalmával Volkswagen kiállított négy Golf R design típust is is, mely nemrég elnyerte a TOP GEAR „Hot Hatch of the Year“ díját az alsó-középkategóriájú sportkocsik között.   A 2010-ben debütált autóépítő műsorszámban idén egy vadonatúj háromajtós Volkswagen Golf VI-ost építettek teljesen át a rendezvény három napja alatt.

Volkswagen golf


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER