Címkék: Toyota | Toyota Corolla

2016. március 24. csütörtök, 21:28

 

A több mint 150 országban forgalmazott Corolla a Toyota globális eladásainak közel 20 százalékát teszi ki, és ezzel továbbra is a márka modellpalettájának legnépszerűbb tagja.

 

A megújult Corolla új, előremutató formatervvel büszkélkedhet. Az autó elejét teljesen átdolgozták; az új kialakítás kihangsúlyozza a jármű szélesebb kiállását és elegáns megjelenését. A Toyota Under Priority és Keen Look formavilág visszatükrőződik a kisebb felső hűtőrácson, az ezt két oldalról övező LED-es fényszórókon, és a LED-es fényvezető elemeken. Az első lökhárító is megújult, az ebbe integrált, alsó légbeömlő nyílás méretét megnövelték.

corolla-mc-2016-eleje

Az ajtókilincsek új krómozása kihangsúlyozza az autó teljes hosszában végigfutó karakteres övvonalat. Az ügyfelek új rajzolatú 16 és 17 colos, könnyűfém keréktárcsák közül választhatnak.

A hátsó rész még egyedibb lett: újak a LED-es zárófények, valamint az autó szélességét kihangsúlyozó krómdíszítés.

Az új Corolla összesen kilencféle színben rendelhető, ebből három árnyalat (Platina Bronz, Burgundi vörös és  Csokoládébarna) vadonatúj.

Az új Corollá-ban széria a Toyota Safety Sense rendszer, amelynek a szélvédő tetején elhelyezett, kompakt központi egysége kamerát és lézeres érzékelőket is tartalmaz. A rendszer ezek segítségével képes a legkülönfélébb forgalmi helyzetekben megelőzni a baleseteket vagy enyhíteni azok hatását.

corolla-mc-2016-hatulja

A Toyota Safety Sense olyan elemekből áll, mint az ütközés előtti biztonsági rendszer (PCS), a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDA), a jelzőtábla-felismerő rendszer (RSA), valamint az automatikus távolsági világítás (AHB). A rendszer csökkenti a baleset kockázatát, így az új Corolla tulajdonosai alacsonyabb biztosítási költségeknek vagy kedvezőbb biztosítási besorolásnak örvendhetnek.

Az új Corolla idén nyártól lesz elérhető az európai piacokon.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER