2011. április 27. szerda, 18:57

 

A Mitsubishi Motors és részvétét fejezi ki a gyár mindazok számára, akik a példátlanul tragikus földrengés és annak utóhatásai miatt szenvedtek és jelenleg is szenvednek. Őszintén remélik, hogy hamarosan megindul a károk helyreállítása, és rendeződik a helyzet.

 

Termelési előrejelzés április hónapra
A katasztrófa után az MMC japán gyáraiban az ismétlődő leállások és újraindítások miatt a termelés rendje eltért a szokásos ütemtől. Később az alkatrész szállítások rendje javulást mutatott, aminek következtében április 18-tól az MMC gyártási tevékenysége újra folyamatos. Így az MMC előrejelzései szerint április 18. és április vége között a termelés volumene eléri az eredeti mennyiség mintegy 90 százalékát, s az egész hónapra vetítve elmondható, hogy a gyártás az eredetileg tervezett volumen 60 százalékának felel meg.

Termelési előrejelzés az április hónapot követő időszakra
Április vége és május első hete közé egy sor Japán nemzeti ünnep esik. Az ünnepeket követően az MMC felméri az alkatrész szállítások helyzetét, és kialakítja belföldi termelési terveit.

Termelés Japánon kívül
Az MMC néhány modellje külföldön készül, a némileg akadozó alkatrész szállítás elhanyagolható hatást gyakorol az MMC Japánon kívüli termelésére, így a vállalat előrejelzései szerint a külföldi gyártás normális volumenű és folyamatos marad.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER