2010. augusztus 31. kedd, 12:51

 

A Mitsubishi Motors Corporation a 2010-es Párizsi Autószalonon bemutatja a 100 százalékban elektromos hajtású i-MiEV modell európai változatát.

 

Mitsubishi i MiEV

A Párizsi Expo – Porte de Versailles területén megrendezett “Mondial de L' Automobile 2010” szeptember 30-tól október 17-ig lesz nyitva (a közönségnapok október 2-án, szombaton kezdődnek).
Az MMC tervei szerint az i-MiEV európai modellváltozata ez év decemberétől 14 ország*1 piacán is megjelenik majd, többek közt Franciaországban, az Egyesült Királyságban, Németországban, s a 2011-es üzleti évben tovább folytatódik az autó európai bevezetése.
Az európai specifikációjú i-MiEV ára*2 országonként változik, de általában a 33.000-35.000 euro közti sávban marad – ugyanakkor a forgalomba állítási és egyéb hivatalos költségeket is magában foglaló fogyasztói ár a piacok többségén 30.000 euro alatt lesz.

*1 Ausztria, Belgium, Dánia, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Írország, Németország, Norvégia, Portugália, Spanyolország, Svédország, Svájc.
*2 Az autó és az akkumulátorok együttes ára

Az európai specifikációjú i-MiEV a következőkben tér el a japán modellváltozattól:

- az EU előírásainak megfelelő, új tervezésű első és hátsó lökhárítók,
- átrendezett műszerpanel
- komfortosabb utastér.
Emellett az aktív és passzív biztonság is magasabb szintre lépett: az autó alapfelszereléséhez tartozik a menetstabilizáló rendszer (ASC), valamint az oldal- és függönylégzsákok is.

Mitsubishi i MiEV muszerfal

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER