2012. április 23. hétfő, 15:13

 

A Mitsubishi Motors Corporation (MMC) bejelentette, hogy megkezdődött a vadonatúj „Global Small”/Mirage modell sorozatgyártása a Mitsubishi Motors Thailand (MMTh)* Laem Chabang üzemében; ez a termelőegység volt a gyártásindító ünnepség helyszíne is, ahol az MMC elnöke, Osamu Masuko mellett több jelentős személyiség is részt vett.



mitsubishi-mirage

A Mirage „globális kompakt autó”, amelynek kifejlesztését az az elv vezérelte, hogy ugyanúgy megfeleljen a gyorsan fejlődő piacok vásárlói számára belépő modellként, mint a fejlett piacok vevőinek, akik kiváló környezetvédelmi teljesítményt nyújtó autót keresnek. A Mirage az MMTh harmadik, vadonatúj gyárában, a Laem Chabang üzemben készül, amely az MMC legnagyobb gyártó- és exportlétesítménye Japánon kívül. A Mirage március 28-án jelent meg a thaiföldi márkakereskedésekben, s ezt követően tűnik majd fel az ASEAN régiókban, Japánban és Európában. A Mirage forgalmazása nyáron kezdődik meg Japánban.

Az ünnepségen Masuko elnök kijelentette: „Az MMTh immár kétségtelenül az MMC legnagyobb gyártólétesítményeinek egyike. Amikor a Laem Chabang üzemben megkezdtük a Mirage gyártását, ügyeltünk arra, hogy biztosítsuk ugyanazt a magas minőségi színvonalat, ami japán üzemeinket is jellemzi. Ennek érdekében japán minőségellenőrök dolgoznak a gyárban, akik az itt készült autók 100 százalékát átvizsgálják, mielőtt azok vásárlóinkhoz kerülnek; ugyanakkor e szakemberek feladata a helyi minőségellenőrök képzése is. Szilárdan hiszem, hogy az új Mirage rendkívül versenyképes modell, ami a világ minden piacán jelentős sikert arat majd. Nagy reményeket fűzünk a globális stratégiánk jegyében született Mirage modellhez, ami komoly szerepet játszik vállalatunk további növekedésében.”

A Mirage máris slágernek számít a thaiföldi piacon: eddig több mint 15 ezer megrendelés érkezett az autóra.

Az MMC 2011 januárjában ismertette JUMP 2013 című, három évre szóló üzleti tervét, amelynek egyik pillére a vállalat működésének kihelyezése a gyorsan fejlődő piacokra. Emellett az MMC kiemelt hangsúlyt helyez arra, hogy jelentősen kiszélesítse tevékenységét az ASEAN régióban. E stratégiát erősíti a Mirage világméretű exportja Thaiföldről. A jövőben az MMC továbbra is folytatja erőteljes terjeszkedését a nagy vásárlói potenciált rejtő, gyorsan fejlődő piacokon.
* Az MMC exkluzív gyártó és kereskedelmi leányvállalata Thaiföldön


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER