2014. február 04. kedd, 12:02

 

A Kia 2014. március 4-én, a 84. Genfi Autószalonon mutatja be a felfrissített Kia Sportage modellt. A márka legkeresettebb kompakt szabadidőautója a 2014-es modellévre apró, de jelentős módosításokon esett át.

 

Megújult a külső, felfrissült a belső, és új anyagok jelentek meg az utastérben. A 2014. modellévi Sportage emellett egy sor új funkcióval is csábítja a vásárlókat Európa-szerte: ide tartozik az új, prémium audiorendszer, a LED-es hátsó világítás, a Kia FlexSteer rendszere, a fűthető kormánykerék, és a vontatmány-stabilizáló elektronika is.

A továbbfejlesztett Kia Sportage a jelenleginél is kifinomultabb: a módosítások során kiemelt figyelmet fordítottak a zaj- és rezgéscsillapításra. A szélzajt hangszigetelő szélvédő tompítja, míg a karosszéria stratégiai pontjain - a segédvázaknál, és a sebességváltó új rögzítéseinél is - további finomításokkal csökkentették a vibrációt.

A Sportage a Kia legkeresettebb modellje az európai piacokon; 2013-ban 89 553 példány talált belőle gazdára, ami 10,5 százalékkal több, mint egy évvel korábban. A Kia zsolnai (Szlovákia) üzemében készülő felfrissített Kia Sportage magyarországi forgalmazása 2014 februárjától indul el.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER