2016. március 10. csütörtök, 16:41

 

A székesfehérvári KIA márkakereskedés megnyitásával és az 5000. KIA személyautó értékesítésével indítja az évet a Pappas Auto és a KIA motors

A Pappas Auto Magyarország Kft. idén február 18-án, az ország első Red Cube szalonjában adta át az 5000. Kia személygépkocsi kulcsait a boldog tulajdonosnak, Budapesten. A kereskedelmi mérföldkőként elkönyvelhető eseménnyel azonban koránt sem ért véget a Pappas Auto és a Kia partnerségének év eleji sikertörténete: 2016. március 3-án, Székesfehérváron nyitotta meg a vállalat a legújabb Kia márkakereskedését. Az ünnepélyes megnyitó keretében a Pappas Auto részéről Nagy István ügyvezető tartott beszédet, melyben büszkén méltatta a Kia és a vállalata között fennálló, immár 10 éves partneri viszony folyamatos fejlődését és a közös sikereket. Az esemény jelentőségére való tekintettel Jong-Kook Lee, a Kia Motors Hungary elnöke ismegjelent a rendezvényen. A megnyitót követő exkluzív VIP gálaesten tiszteletét tette Mészáros Attila, Székesfehérvár alpolgármestere, akinek jelenléte egyértelműen mutatta a város és a teljes Közép-Dunántúli régió gazdasági fejlődésének szempontjából is szignifikáns esemény jelentőségét.

kep-01

A székesfehérvári márkakereskedés megnyitása újabb fejezet a Pappas Auto és a Kia kapcsolatának történetében. A Közép-Dunántúli régiót kiszolgáló szalon debütálásával a Pappas Auto Budapesten, Pécsen, Szegeden és immár Székesfehérváron kínál partnerei számára Kia modelleket, összesen öt telephelyen.

A szalonnyitó rendezvény különlegességét tovább növelte a két legújabb Kia személygépjármű modell, a Kia Sportage és Kia Optima bemutatása.

A Kia Sportage SUV újabb példája a márka modern esztétika, sportos dinamizmus és teljeskörű biztonság iránt vallott elkötelezettségének. Könnyed, sportosan ívelt kialakítása és karakteres vonalai különleges megjelenést biztosítanak az új modellnek. Az erő és esztétika által ihletett megjelenés a legmodernebb technológiával felvértezett belsőt takar, mely Kia Sportage-t a márka eddigi legbiztonságosabb modelljévé teszi: holttér- és sávelhagyásfigyelő rendszerei, valamint a megerősített karosszéria ideális autóvá teszi minden körülmény között. Kiemelten fontos fejlesztés az Automatikus Vészfékező rendszer, mely az autón elhelyezett szenzorok segítségével képes érzékelni a forgalomban részt vevő többi járművet, és vészhelyzet esetén figyelmezteti a vezetőt, illetve akár önállóan is képes a baleset megelőzésére vagy enyhítésére.

kep-04

A Kia Optima családja megőrzi a díjnyertes előző generáció remek tulajdonságait, de frissíti a modelleket mind külső megjelenés, mind belső értékek terén. Az új Optimával a Kia olyan szedánt alkotott, mely könnyen felhívja magára a figyelmet egyedi, merész dizájnnal – a belső tér újragondolása okán azonban ugyanezt érezhetik az autó utasai is. Tágas tér, újító szellemiség és minőségi anyaghasználat jellemzik a modellt. A Kia Optima modellek benzin- és dízelmotorral választhatók: mindkét típus esetében egyensúlyban áll a hatékonyság és üzemanyag-fogyasztás optimalizálása, valamint a teljesítmény maximalizálása.

Az új modellek megtekintésére lehetőség nyílt a székesfehérvári szalonmegnyitó keretében, azonban a márka iránti érdeklődésre való tekintettel a Pappas Auto Magyarország Kia nyílt hetet hirdet: 2016. március 7. és 12. között országszerte 5 telephelyének márkakereskedéseiben mind a Kia Sportage, mind a Kia Optima modellek kipróbálhatók, valamint különleges ajánlatok várják a Pappas Auto partnereit.

kep-05


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER