2011. július 02. szombat, 12:47

 

A Kia Motors Hungary Kft. és a Shell Hungary Zrt. négyéves együttműködési megállapodást írt alá 2011. április 1-én. Ennek értelmében mostantól a Shell a Kia magyarországi szervizhálózatának preferált kenőanyag szállítója.

 

kia-shell-logo

A tervekben szerepel továbbá a cégek közötti marketing, és műszaki kooperáció is. Az együttműködés első jeleként az új Kiák szerviz- és garancia füzetében már a Shell szerepel, mint a márka preferált kenőanyag beszállítója.

A két vállalat közötti stratégiai szintű kapcsolat nem új keletű. Több európai országban, így Belgiumban, Németországban és Szlovákiában már 2007-ben együttműködést kezdeményezett a Kia és a Shell, majd 2009-től pán-európai szintre terjesztette ki azt, amelynek keretében a Kia kizárólagosan a Shell kenőanyagok használatát javasolja az által gyártott gépjárművekbe. Nem pusztán piaci támogatásról van szó: a gyártók a kutatásban és a fejlesztésben is együttműködnek, a Shell a Kia Motors hajtáslánc-technológiájának felhasználásával tökéletesíti, fejleszti kenőanyagait. A Magyarországon most életbe lépett megállapodás tehát egy már aktív együttműködést tett még szorosabbá a Kia és a Shell között.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER