Címkék: Hyundai Bayon

2020. november 25. szerda, 18:11

 

A Hyundai Motor a mai napon bejelentette, hogy új crossover modelljét Hyundai Bayon néven hozza forgalomba.

 

 

Az európai piacra 2021 első felében érkező, vadonatúj Bayon fontos szerepet játszik majd a Hyundai szabadidőjármű-kínálatában.
„A Hyundai már most is az európai szabadidőjármű-piac jelentős szereplőjének számít, a modellkínálatot tekintve éppúgy, mint az értékesítési sikerek alapján.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „A palettánkat kiegészítő, új városi modell kiváló lehetőséget teremt arra, hogy az eddigieknél is alaposabban fedjük le az európai piaci keresletet, és hogy tovább gazdagítsuk kínálatunkat ebben a rendkívül népszerű szegmensben.”

 

 

 A B-szegmensbe sorolt Hyundai Bayon megjelenésével újabb modellel bővül a Hyundai európai szabadidőjármű-választéka, amely jelenleg a Kona, Tucson, NEXO* és Santa Fe típusokból áll. A Bayon nevet a délnyugat-franciaországi Bayonne városa ihlette. A Hyundai azért nevezte el egy európai városról a Bayont, mert a modellt elsődlegesen az európai piacra szánják. Az Atlanti- óceán partja és a Pireneusok között fekvő város a kirándulók és a hajózni vágyók körében egyaránt közkedvelt helyszín, így a név tökéletesen illik az új modell életvidám, aktív karakteréhez.
Az elmúlt húsz év során a Hyundai gyakran merített ihletet a világ legkülönfélébb pontjain fekvő földrajzi helyekből, ezzel a szabadidőjármű-piac széles körben ismert típusneveit teremtve meg. 

Nem csak az arizonai, illetve új-mexikói városokról elnevezett Tucson és Santa Fe modellekre igaz ez, hanem a Konára is, amely a Hawaii sziget egyik kerületéről kapta a nevét. Sőt, még az úttörő jelentőségű, üzemanyagcellás elektromos NEXO nevének is van földrajzi vonatkozása: Nexø az egyik legnagyobb város a népszerű dán nyaralóhelyen, Bornholm szigetén.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER