Címkék: Arany kormánykerék díj | Hyundai i20

2020. november 06. péntek, 16:41

 

A vadonatúj Hyundai i20-ast választották a legkiválóbb autónak a német Bild am Sonntag hírlap és az Auto Bild magazin által közösen szervezett Arany Kormánykerék (Das Goldene Lenkrad) díj szerkesztői a 25 ezer eurónál nem drágább járművek kategóriájában.

 

 

 Az Auto Bild tesztelői szerint a városi kisautó egyetlen vizsgált területen sem mutatott gyengeséget, és messze kimagaslik a kategória mezőnyéből. A Hyundai i20 ezzel másodszor nyerte el a világszerte elismert autóipari díjat.
„Az új i20 megalkotásával a Hyundai új mércét állított a 25 ezer eurónál nem drágább járművek. A koreaiak a fejlesztés során a legapróbb részletekre is odafigyeltek.

 

 

 Ez érezhető a dinamikus vezethetőségen, a nagyszerű kormányzáson és a példásan működő 48 voltos hibrid rendszeren. A kis lökettérfogatú turbómotorok jellemzően harmatosan indulnak alacsony fordulatszámról, itt azonban egyáltalán nem ez a helyzet, különösen nem a hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval.” – mondta Andreas May, az Auto Bild technológiai és tesztrészlegének vezetője.
„Jól ismeren a Hyundai i20-ast, amely 2015-ben az olvasók kedvencének bizonyult az Arany Kormánykerék szavazáson.” – mondta Tom Drechsler, a BILD lapcsoport autós tartalmakért felelős főszerkesztője. „Ezért is vártam olyan izgatottan ezt az új modellt. Ez az autó pontosan példázza, milyen sikeresen fejlesztette a Hyundai a dizájnt, a vezetési érzetet és a kényelmet; és persze ott van a kategóriában szokatlanul nagy számú funkció. A modell megérdemelten győzött a 2020. évi Arany Kormánykeréken, gratulálok!”

„Rendkívüli öröm számunkra, hogy a vadonatúj Hyundai i20 elnyerte az Arany Kormánykereket. A díj a bizonyíték arra, hogy a piac jól fogadta stratégiánkat: élvezetes vezethetőség, takarékosság, biztonság, mindennapi praktikum és megbízhatóság – mindez sportos csomagolásban. Ez teszi igazán vonzóvá a modellt ügyfeleink számára.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „Külön megtiszteltetés az elismerés a Hyundai összes munkatársa számára világszerte, hiszen azt a kemény, odaadó munkát díjazza, amellyel ők nap, mint nap hozzájárulnak a vállalat sikereihez.”
A Hyundai népszerű típusának harmadik generációja már elérhető az európai piacokon. 2021 tavaszától a modell sportos N Line felszereltséggel is elérhető lesz. A hajtáslánc-választék három benzinmotorból áll, amelyek közül kettőt 48V-os mild hibrid technológiával szereltek fel.

 A vadonatúj i20 olyan, fejlett biztonsági és kapcsolódási technológiákat alkalmaz, amelyekkel jellemzően nem találkozhatunk ebben a méretosztályban. Ezek között számos előremutató Hyundai SmartSense biztonsági funkció is szerepel, így többek között a sávkövető támogatás, a gyalogos- és kerékpáros-felismeréssel kiegészített elülső ütközés-elkerülő támogatás, az automatikus távolságifény-vezérlés vagy az intelligens sebességkorlátozás-támogatás.
Az előző generációs Hyundai i20 2015-ben nyerte el az Arany Kormánykerék díjat a B-szegmensben. Akkor Európa 20 országából 400 ezren – a Bild am Sonntag és az Auto Bild olvasói – szavaztak a Hyundai i20-ra.

Az Arany Kormánykerék (Das Goldene Lenkrad) díj 1976 óta ünnepli az adott év legkiválóbb újdonságait. Az idei évben az olvasók szavazatai alapján nyolc kategóriában 24 autó jutott be a döntőbe, köztük a vadonatúj Hyundai i20, amely az A- és B-szegmensbe tartozó autók mezőnyében szállt versenybe. Az Auto Bild szerkesztői a 25 ezer eurónál nem drágább új autók között ítélték oda az Arany Kormánykereket a Hyundai i20-nak. A tesztelők az autók vezetése során nyert benyomásokat, az induló árat, az alapfelszereltséget és a garanciális feltételeket is figyelembe vették a döntéshozatal során.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER