Címkék: Hyundai N Line

2020. szeptember 30. szerda, 14:09

 

Miután idén bemutatta a vadonatúj i20-ast, a Hyundai Motor most leleplezte az N Line modellcsalád legújabb tagját: a vadonatúj i20 N Line kivitelt.

 

 

 A legújabb Hyundai külső és belső formai megoldásaihoz a Hyundai nagyteljesítményű N modellcsaládja szolgált ihletadóként, így biztosítva még dinamikusabb vezetési élményt.
A vadonatúj i20 N Line a vadonatúj i20 fejlett kapcsolódási és biztonsági technológiáit az N Line típusoktól megszokott sportos karakterrel, valamint látványos belső és külső részletekkel egészíti ki.

„A vadonatúj i20 N Line bevezetésével most először az i20 vásárlói számára is elérhetővé válik ez a stílusos, sportos felszereltségi szint.” – mondta Andreas-Christoph Hofmann, a Hyundai Motor Europe marketingért és termékekért felelős alelnöke. „Az új modell révén az eddigieknél is szélesebb ügyfélbázis elvárásait tudjuk kielégíteni; az N sportmárka által ihletett, exkluzív, nagyteljesítményű megjelenés kihangsúlyozza a Hyundai motorsport hagyományait.”

 

 

 A vadonatúj i20 N Line formavilágának szoborszerű esztétikuma a Hyundai 'érzéki sportosság' dizájnfilozófiáján alapul, kifinomultan sportos stíluselemekkel elegyítve. Az egyedi első lökhárítót díszítő, exkluzív szürke karaktervonal még sportosabbá teszi a hangulatot. A modell fekete kaszkád hűtőrácsát az N Line embléma díszíti. A rács mintázata a kockás zászlót idézi, még egyértelműbb kapcsolatot teremtve a vadonatúj i20 N Line és az autóversenyzés között.
A motorsport ihletésű formavilágot erősítik az N Line dinamikus, szürke dekorrészletei és kecses hátsó lökhárítója, amelyek együtt még határozottabb, még áramvonalasabb megjelenést eredményeznek. A háromszög alakú ködlámpa és a krómozott dupla kipufogóvég még inkább kihangsúlyozza a vadonatúj i20 N Line dinamikus karakterét, határozottan megkülönböztetve azt az alapkivitelű i20-tól.

A vadonatúj i20 N Line négyféle karosszériaszínben (Phantom Black, Aurora Grey, Polar White és Brass) rendelhető. A Polar White színű i20 N Line opcióként kéttónusú fényezéssel, Phantom Black tetőlemezzel is rendelhető, további lehetőségeket kínálva az egyedi megjelenésre.
A vadonatúj i20 N Line utasterében az N logóval és exkluzív piros öltésekkel díszített N sportülések, valamint egyedi N kormánykerék várja a vezetőt. A további N Line részletek között említést érdemelnek a fémpedálok, valamint a piros betétekkel díszített, bőrborítású N sebességváltó gomb.

A vadonatúj i20 N Line kétféle motorral rendelhető. Az alapkivitelű, 84 lóerős 1,2 literes MPI benzinmotor mellett az 1,0 literes T-GDI turbómotor is elérhető, 100 vagy 120 lóerős kivitelben. Az 1,0 literes T-GDI erőforrás módosított felfüggesztéssel, közvetlenebb gázreakciókkal és vérmesebb kipufogóhanggal kínál emlékezetesebb vezetési élményt. A vadonatúj i20 N Line üzemanyag-fogyasztását 48 voltos mild hybrid technológia teszi még kedvezőbbé. A technológia opcióként társítható az 1.0 T-GDi motor 100 lóerős kiadásához, míg a 120 lóerős verzió alapfelszerelésként alkalmazza azt. A 48 voltos mild hybrid rendszerhez kapcsolódik egy másik újdonság: az intelligens manuális sebességváltó (iMT), amely még takarékosabbá teszi a modellt. A vadonatúj i20 N Line fokozott vezetési élményéhez a kéttónusú kivitelben kínált, egyedi 17 colos könnyűfém keréktárcsák is hozzájárulnak.

Ahogy a vadonatúj i20 alapmodellje, az i20 N Line is megkapta a Hyundai Bluelink technológiájának legújabb generációját, amely a legkülönfélébb csatlakoztatott jármű szolgáltatásokat biztosítja, a Hyundai LIVE szolgáltatásoktól kezdve a Bluelink okostelefonos alkalmazáson keresztül elérhető, távvezérelt funkciókig. A vadonatúj i20 a Hyundai SmartSense biztonsági szolgáltatások révén a legszigorúbb európai biztonsági előírásoknak is megfelel.
A vadonatúj i20 N Line bevezetésével a Hyundai még sokoldalúbbá teszi a vadonatúj i20 kínálatát, még szélesebb választékot biztosítva ügyfeleinek.
A vadonatúj i20 N Line 2021 tavaszától kapható Európában.

 

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER