Címkék: Hyundai

2020. október 10. szombat, 14:02

 

A Hyundai Motor közzétette legújabb nagyteljesítményű modelljének, a vadonatúj i20 N ferdehátúnak az első kedvcsináló előzetesét.

 

 

 A versenypályára termett hot hatch a vadonatúj i20 városi kisautó alapjaira épül, stílusában pedig az i20 WRC rali versenyautóból merít ihletet.
Az i30 N és i30 Fastback N után tehát újabb taggal bővül a Hyundai sportmodelljeinek európai választéka. Ahogy a Hyundai egyéb N sportmodelljei, a vadonatúj Hyundai i20 N is exkluzív motorteljesítménnyel és innovatív menetdinamikai technológiákkal okoz örömöt a sportos vezetés élményét kereső ügyfeleknek.

 


A vadonatúj i20 N dinamikus formavilága a Hyundai 'érzéki sportosság' formanyelven alapul, amely erőteljes megjelenést kölcsönöz a járműnek. Az orr meghatározó stíluseleme az a megnövelt légbeömlő, amely a turbómotornak, illetve a fékek hűtéséhez szállít friss levegőt. Profilból a 18 colos, egyedi keréktárcsák tűnnek fel; a matt szürke kivitelű kerek N márkajelzésű féknyergeket rejtenek. Szintén egyedi a modell sportos természetét kihangsúlyozó küszöbtoldat. Hátul jellegzetes légterelő javítja a modell aerodinamikai adottságait, így az az időjárási körülményektől függetlenül, minden típusú úton élvezetesen vezethető.

A kizárólag a Hyundai N modellekhez megrendelhető Performance Blue fényezés a vadonatúj i20 N esetében opcióként Phantom Black tetőlemezzel is társítható, míg a beltérben piros részletek hangsúlyozzák ki a Hyundai motorsport génjeit.

Hogy a rajongók még nagyobb lelkesedéssel várják az i20 N érkezését, a Hyundai az autó kipufogóhangjának egy rövid részletét is közzétette: ebből azonnal kiderül, hogy az i20 N is megörökölte a Hyundai N típusokra jellemző, különleges orgánumot.

 

 

 

 

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER