Címkék: Hyundai | platform

2020. november 16. hétfő, 18:23

 

A Hyundai Motor Group (a Csoport) meghirdette azt a '2020 ZER01NE Accelerator' nyílt innovációs platformot, amely a legkülönfélébb témakörökben támogatja a startup vállalkozások, valamint a Csoporton belül működő csoportok közötti együttműködést.

 

 

A program segít felfedezni az értékes startup vállalkozásokat, és kidolgozni azokat a lehetséges stratégiai célokat, amelyekre ezen vállalkozások innovatív technológiáit fel lehet használni.

A Csoporton belül működő csapatok összesen ötven 50 ZER01NE Accelerator projektet dolgoztak ki tíz témakörben: ezek az adathasználat, felhasználói élmények, ember-gép interfész, mobilitás, töltés, robotika, intelligens gyártóüzem, logisztika, egészségügy és anyagkezelés. A programra jelentkező startupok csak egy projektre pályázhatnak. A technológiai fejlesztésekért felelős csapatok közvetlenül részt vesznek a startup vállalkozások felkutatásában és bevonásában, illetve az együttműködő startup vállalkozások pályázatának elbírálásában.

 

 

A pályázaton csak bejegyzett vállalkozások indulhatnak. A pályázatokat az erre szolgáló, hivatalos weboldalon keresztül nyújthatják be november 16. és december 27. között. A pályázat eredményhirdetésére 2021. február elején kerül sor.

A kiválasztott startup vállalkozások részére biztosítják a projekt fejlesztéséhez szükséges költségvetést. A Csoport emellett megvizsgálja annak a lehetőségét, hogy tőkebefektetés révén tulajdonrészt szerezzen a kiválasztott együttműködő startup vállalkozásokban.

A ZER01NE Accelerator program 2018-as indítása óta a Csoport nyolc társult vállalata, valamint 54 startup vállalkozás vett részt a programban, amelynek eredményeként 48 együttműködéses projekt jött létre, a csoport pedig 35 startup vállalkozásban eszközölt tőkebefektetést.
A Hyundai startup programja, várja a jelentkezőket.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER