Címkék: Hyundai Bayon

2021. február 27. szombat, 15:04

 

A Hyundai Motor vadonatúj városi crossovere, a Bayon március másodikán tartja világpremierjét.

 

 

 A vadonatúj Bayon megjelenésével újabb modellel bővül a Hyundai népszerű európai szabadidőjármű-választéka, amely jelenleg a Kona, Tucson, Nexo és Santa Fe típusokat foglalja magában. A világpremier alkalmából felkértünk kilenc európai képzőművészt, hogy az autó jellegzetes stíluselemeinek felhasználásával alkossanak valami egyedülállót. Néhányukkal már a digitális világpremier kapcsán találkozhat a nagyközönség, a modell bevezető kampányában pedig mind a kilenc művész alkotása szerepet kap majd.

 


A Bayon a Franciaország délkeleti részén fekvő, varázslatos városról, Bayonne-ról kapta a nevét. A vadonatúj BAYON crossover stílusa tökéletesen igazodik az európai nagyvárosok forgalmához: ideális választás azon városi autóvezetők számára, akik kényelmes és divatos járművet keresnek.

Erőteljes, különleges dizájn
A vadonatúj Bayon egyedi külső megjelenésének köszönhetően egyedi látványt nyújt az utakon. A fényszóróktól különállóan kialakított hosszú, vékony nappali világítás jellegzetes fényrajzolatot teremt; a közöttük húzódó légbevezető rés optikailag szélesebbnek mutatja a karosszériát. A széles hűtőmaszk határozott kiállást kölcsönöz az autónak. Hátul vékony piros sáv köti össze a karosszéria sarkaiban elhelyezett, nyílhegy alakú zárófényeket, újfent kiemelve a karosszéria szélességét.
A vadonatúj BAYON is a Hyundai érzéki sportosság formai filozófiáját alkalmazza, amely az érzelmi értékeket innovatív formai megoldásokkal kombinálja.

Képzőművészeti tárlat a digitális világpremieren
A vadonatúj modell karakteres formavilágából kiindulva a Hyundai új, kreatív módot talált ki a típus bemutatására. Kilenc képzőművészt kértek fel, hogy az autó jellegzetes formai elemeiből ihletet merítve, saját stílusukban értelmezzék újra annak dizájnját. A kilenc műalkotás a típus különböző részleteit dolgozta fel, kihangsúlyozva és új nézőpontból mutatva be annak jellegzetes megjelenését .

A kilenc képzőművész:
Jan Gemrot (Cseh Köztársaság)
Bahar (Franciaország)
Guido Zimmermann (Németország)
Camilla Alberti (Olaszország)
Vincent de Boer (Hollandia)
Pola Augustynowicz (Lengyelország)
Nuriatoll (Spanyolország)
Soyhan Baltaci (Törökország)
Nathaniel Rackowe (Egyesült Királyság)

Jan Gemrot például a különleges, nyílhegy-alakú hátsó lámpatestekből kiindulva hozta létre az autó szabadságát és dinamizmusát szimbolizáló, merész alkotását.
A vadonatúj Bayon digitális világpremierjére március másodikán, közép-európai idő szerint délelőtt 10 órakor kerül sor. Az esemény a következő linken keresztül elérhető: https://www.hyundai.com/eu/bayon-unveil. A premieren Camilla Alberti, Vincent de Boer és Jan Gemrot munkái lesznek kiállítva. Mind a kilenc képzőművész alkotása megtekinthető lesz egy digitális galériában.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER