Címkék: Hyundai i20

2020. április 05. vasárnap, 14:17


A Hyundai új képeket tett közzé a vadonatúj i20 utasteréről, részletesen bemutatva a modern, szellős és tágas környezetet.

 

A vadonatúj Hyundai i20 kecses kidolgozású belső tere magasra emelt műszerfallal és beépített hangulatvilágítással teremt kiváló térérzetet. Az egyik leglátványosabb beltéri részlet a műszerfalon végig húzódó, vízszintes dekorelemek.
Az i20 vadonatúj belső terének részleteit egy sor új fényképen csodálhatjuk meg. A vezető körül két széles formátumú monitor – egy 10,25 colos digitális műszeregység és egy szintén 10,25 colos központi érintőképernyő – teremt digitális környezetet. A járműhöz felső kategóriás kapcsolódási és zenei megoldások érhetők el, a vezeték nélküli okostelefon töltőfelülettől kezdve a nyolc hangszórós (mélynyomóval) Bose Premium audiorendszerig.



A képek a vadonatúj i20-as bőséges helykínálatáról és praktikumáról is tanúskodnak. Külön említést érdemel a csomagtartó, amely az előző generációs i20 modellnél 25 literrel tágasabb: összesen 351 literes.
A képeken látható autó új Lime Green belső hangulatot kapott. Emellett egytónusú fekete, valamint fekete-szürke színvilág is rendelhető.



A vadonatúj i20 friss, dinamikus formavilágot és még arányosabb karosszériát kapott. Az autó elsőként alkalmazza a Hyundai új formanyelvét, az 'érzéki sportosságot.'
Az új modell az új SmartSense aktív biztonsági szolgáltatások hosszú sorát is kínálja, így a vadonatúj i20 a kategória legteljesebb körű biztonsági csomagjával rendelkezik. Ebben megtalálható a navigációs alapú intelligens sebességszabályozó automata, amely autópályán tartja a megfelelő sebességet, vagy az intelligens sebességkorlátozás szabályozás, amely önműködően módosítja a jármű sebességét.
Ami a hajtáslánc-választékot illeti, a vadonatúj i20 most először 48 voltos mild hybrid technológiával is felvértezhető, ami még takarékosabbá teszi a modellt. A mild hybrid rendszer a 100 és 120 lóerős 1.0 T-GDi motorokhoz társítható. Szintén újdonság az intelligens manuális sebességváltó (iMT). A 48 voltos rendszerrel társítva kínált iMT oldja a kapcsolatot a motor és az erőátvitel között, amint a vezető felengedi a gázpedált, így a jármű vitorlázni kezd, és üzemanyagot takarít meg.



 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER