Címkék: autókiállítás | Detroit | Ford | makett | Mustang

Írta: Administrator   
2014. január 27. hétfő, 15:21

 

Detroitban, az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon a izomautók rajongói – életkoruktól függetlenül – elsőként juthattak hozzá a vadonatúj Ford Mustanghoz.

A Ford Mustang 50 évére emlékezve a Revell® – a hobbi-iparág globális piacvezetője – a Ford kiállítási területére szervezte Make ’n Take™ című rendezvényét. A látogatók itt megépíthettek és ingyen hazavihettek egy 2015-ös Ford Mustang modellt – még mielőtt a vadonatúj izomautó a valóságban is megjelent volna az utakon. A Revell 2015-ös Ford Mustang modellépítő készlete percek alatt könnyedén összerakható, így kicsiknek és nagyoknak egyaránt gyors és látványos sikerélményt nyújt.
„A Mustang rajongói – legyenek akár gyerekek, akár felnőttek – immár jó ötven éve tervezgetik és építgetik életnagyságú vagy kicsinyített álomautóikat.” - fogalmaz Steve Ling, a Ford személyautókért felelős marketing managere. „Sokunk úgy nőtt föl, hogy az autómodellek építése volt a hobbink, ezért is volt remek ötlet, hogy a Revell is csatlakozott hozzánk, bemutatva legújabb modellépítő készletét azon az autókiállításon, ahol első alkalommal áll porondra a vadonatúj Ford Mustang.”

A Detroit belvárosában található Cobo Centerben megrendezett autókiállítás január 18-26. között állt nyitva a nagyközönség előtt. A látogatók a Revell Make ’n Take című programján is részt vehettek, ahol – a készlet erejéig – megépíthették saját 2015-ös Ford Mustang modelljüket.

„Megtisztelő, hogy a Revell idén a Forddal együttműködve lehetőséget nyújthat a gyerekeknek és minden autórajongónak, hogy megépíthessék és hazavihessék saját 2015-os Mustang-modelljüket.” – fogalmaz Lou Aguilera, a Revell alelnöke és ügyvezető igazgatója. „Bízom benne, hogy tovább bővül majd a partneri kapcsolat a Ford és a Revell közt, és nagyon várom már, hogy e legendás amerikai autó megjelenjen az utakon.”

A Revell 1968-ban dobta piacra a Ford Mustang első méretarányos makettjét. Azóta a Revell (és testvérmárkája, a Monogram) mintegy 3 milliós darabszámban értékesített több mint 50 különféle Mustang makettet 1:64 és 1:12 méretarány között, beleértve a műanyag építőkészleteket, a fémöntvény maketteket, a pálya-versenyautókat és egyéb játékautókat.
A 2015-ös Ford Mustang
A vadonatúj Mustang a legendás izomautó legfejlettebb változata. A ferdehátú és kabrió változatban gyártott autó új, formás karosszériája olyan világszínvonalú motorokat rejt, mint az új, turbótöltésű, 2,3 literes EcoBoost® egység, vagy a 426 lóerős, 5,0 literes V8-as blokk. A legmodernebb csatlakozási rendszerek mellett a Mustang fejlett vezetősegítő berendezéseket, versenypálya-kiegészítőket, startvezérlést és sok egyebet kínál.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER