Címkék: F-150 | Ford | hókotró

Írta: Administrator   
2014. február 13. csütörtök, 16:36

 

A Ford egy új hókotró szerelvényt kínál a 2015-ös F-150 modelljéhez. A Ford evvel az egyetlen autógyártó, amelynek extralistáján megtalálható a minden karosszériaváltozathoz megrendelhető hótoló lapát.

A Ford-150-hez elérhető hókotró üzemmód egyetlen gomb megnyomásával aktiválható: ilyenkor a járműben ideiglenesen lekapcsolódnak a kevésbé fontos funkciók, hogy az autó teljes teljesítménye rendelkezésre álljon a nagy hótömegek eltolásához. Az opcionális csomag az 5,0 literes, V8-as, négykerékhajtású modellváltozatokhoz rendelhető meg, és az XL, XLT és Lariat felszereltségi szinteken egyaránt elérhető.




„A 2015-ös F-150 minden idők legerősebb F-150 modellje, és mivel alvázában nagy mennyiségben alkalmaztunk nagy szilárdságú acélt, karosszériáját pedig modern anyagokból készítettük, az új pickup tömege 320 kilogrammal csökkent.” – avat be Peter Ericsson, a Ford F-150 marketing-managere. „Így az autó könnyebben kezelhető, és teljesítménye jobban kihasználható – márpedig a hókotráshoz pontosan erre van szükség. A hókotró szerelvény bevezetése a termékkínálatba azt jelenti, hogy vásárlóinknak ezentúl még több hasznos eszközt kínálunk a munkavégzéshez.”

Azok az amerikai vásárlók, akik új F-150 pickupjukat szeretnék kiegészíteni a hókotró készlettel, a Ford Minősített Jármű Átalakító műhelyeiben vásárolhatják meg és szereltethetik fel autójukra az eszközt. A hókotró lapát és a kiegészítő szerkezet súlya körülbelül 200 kilogramm.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER