Címkék: Ford | játék | Valentin nap

Írta: Administrator   
2014. február 04. kedd, 12:28

 

A Ford játékot hirdet a Facebook oldalán. A nyertesért egy egy luxus felszereltségű Ford Mondeo megy, aki ezután a párjával egy különleges egy háromfogásos gyertyafényes pezsgős vacsorán vehet részt a lakóhelyükhöz legközelebb eső megyeszékhely egyik elegáns éttermében.

 

Biztosan sokan álmodoztak már Párjukkal a nagy, klasszikus romantikus vacsoráról, úgy, mint a filmekben: luxusautóval, ajtót kinyitó sofőrrel, elegáns étteremmel, jégbehűtött pezsgővel, többfogásos vacsorával, válogatott borokkal, nagy virágcsokorral... A Ford gondolt egy merészet, és úgy döntött, elhozza hazai rajongói számára egy ilyen sokáig emlékezetes vacsora lehetőségét.



„Amerikai autógyártóként arra gondoltunk, e tengerentúlról érkező, de hazánkban is egyre népszerűbb ünnep alkalmából igyekszünk mi is valamilyen emlékezetes meglepetéssel kedveskedni márkánk hazai kedvelői számára.” – avat be Varga Zsombor, a Ford magyarországi PR és kommunikációs igazgatója.

„Igyekeztünk mindenre gondolni, ami egy ilyen különleges estét teljessé tehet: az sofőrrel érkező, luxus felszereltségű autótól, a jégbehűtött pezsgőn, a háromfogásos vacsorán át a virágcsokorig. Hogy mivel tehetik a nyertesek még különlegesebbé párjuk számára az estét? Nos, például, ha már egyébként is gondolkodtak ilyesmiben, megkérhetik kedvesük kezét.” – teszi hozzá mosolyogva Varga Zsombor

A Ford meglepetés-játékára nem csak férfiak jelentkezését várják, kifejezetten örülnének, ha minél többen igyekeznének örömet szerezni kedvesüknek, nők és férfiak, fiatalok és idősek egyaránt.  Az öt helyszínen egyébiránt a tervek szerint felvételek is készülnek, amelyek összevágott kisfilm formájában megosztásra kerülnek majd a Ford Magyarország Facebook oldalának rajongóival.





  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER