2010. június 11. péntek, 14:53

 

A modell a „Minőség és dizájn” kategóriában nyerte el a rangos elismerést.
A 144 fős független zsűri tagjai 32 országból érkeztek. Az előkelő Plus X Award Night díjátadó eseményt május 27.-én tartották Cologne városában.

 

Infiniti G37 cabrio

Az Infiniti G37 kabrió változata megkapta a rangos Plus X Award díjat a „Dizájn és minőség” kategóriában. A zsűri elnöke, Frank Kreif szerint a gyönyörű, japán gyártású, nyitható tetejű luxuskupé magán viseli a teljes G modellcsaládon alkalmazott formanyelv jegyeit, amelyek a nyitható keménytetős változat esetén is megőrizte különlegességüket és a márka jellegzetes vonásait. „Nagyra értékeltük továbbá az integrált multimédiás rendszer intelligens és felhasználóbarát útmutatásait. A Plus X Award díj odaítélésében természetesen komoly szerep jutott az Infiniti további erényeinek, vagyis a kiemelkedően jó anyag- és összeszerelési minőségnek és a részletekre való maximális odafigyelésnek, amely számos területen érzékelhető.”


Plus X Award díj

Az autóipari érintettségüket tekintve független, 144 fős zsűri tagjait 32 országból választották ki. A 40 szakmai partnerrel és évi négymillió eurót meghaladó marketing értékkel rendelkező Plus X Award a világ legnagyobb termékversenye a technológia, a sport és az életmód területén. A verseny két fő területen zajlik: A technológiai versenyre nevezett termékeket az autóipar, a háztartási berendezések, az informatikai termékek, a gépkocsikban használt fedélzeti médiaeszközök, a kézi szerszámok, a mobiltelefonok és a fotózás világából választják ki. A Plus X Award sport és életmód kategóriájában versengő termékek a sportruházati termékek, sportfelszerelések és tartozékok közül kerülnek ki.

A Media Society Networks marketing ügynökség által életre hívott verseny az idén ünnepli hetvenedik évfordulóját. A Plus X Award díjakkal az innováció, a csúcsminőség, a dizájn, a könnyű használhatóság/funkcionális kialakítás, az ergonómia és a környezetvédelem területén elért kimagasló eredményeket jutalmazzák.
Infiniti kabrio
A Plus X Award díjat kizárólag olyan termékek kaphatják meg, amelyek komoly hozzáadott értéket és valódi előnyöket kínálnak a vásárlók számára. A díjnyertes termékeknek - amellett, hogy könnyebbé és élvezetesebbé teszik az életet - tekintettel kell lenniük a környezet védelmére is

A rangos Plus X Award Night díjátadó ünnepségre immár negyedszer a Cologne Messe kiállítóközpont területén került sor. A május 27-i estélyen az ipar, a kereskedelem és a média több száz jelentős döntéshozója vett részt, és ünnepelte a győzteseket. Azok, akik nem tudtak ellátogatni az eseményre, megtekinthették az Award Night díjátadó ünnepségről készült felvételt a tévében. A díjátadó gálát az egész Európában ingyenesen fogható Anixe HD csatornán.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER