2010. június 03. csütörtök, 22:53

 

A Fabia ezzel a márka modellkínálatának immár második tagjaként készülhet a hegesztési, fényezési és összeszerelési műveleteket is magában foglaló, teljes körű gyártástechnológia helyi alkalmazásával Oroszországban.

 

Skoda Fabia szereles

A Fabia előző generációja még SKD-rendszerben készült Kalugában, az első helyi CKD-modellként a Skoda Octavia gördülhetett le a szerelőszalagról.A kalugai üzem széles modellkínálatával a teljes Volkswagen Csoporton belül egyedülállónak számít, s a jövőben tovább kívánják bővíteni itt készülő modelljek palettáját.

A Fabia világszerte és Oroszországban is egyaránt a Skoda vezető típusa.2009-ben világszinten már összesen 264.173 Fabia, azaz a 2008-as volument 7,1 százalékkal meghaladó mennyiséget adtak el.Oroszországban 2009-ben a Fabia a márka legkedveltebb modelljeként vezette az eladásistatisztikákat.
Skoda Fabia fenyezes
A Skoda az elmúlt évek során igen sikeres márkának bizonyult, s 2009-ben ismét értékesítési rekordot állított fel. E sikerekhez a feltörekvő piacokon – mint például Oroszország, India és Kína – elért fokozatos fejlődése is jelentős mértékben hozzájárult. A kalugai gyár, az itteni márkakereskedői hálózat és beruházások révén tovább kívánják erősíteni az orosz piacon kialakított kedvező pozíciót.

Az új Fabia 2010 májusától kapható meg az orosz márkakereskedők kínálatában. A Skoda Fabia és a Skoda Octavia projektje egyaránt élvezi az orosz állam hitel- és roncsprémium-programjának előnyeit, a különleges vásárlási feltételek ugyanis mindkét modellt a vásárlók lehető legszélesebb köre számára is elérhetővé teszik. A Fabia sikerei révén a Skoda vezető pozíciót vívhatott ki magának a kompakt modellek orosz piacán.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER