Címkék: Go Electric | KIA

2020. június 17. szerda, 15:43

 

Go Electric néven mutatta be vadonatúj alkalmazását a Kia Motors Europe. A szoftver a márka elektromos autóit hivatott részletesen és érthetően megismertetni a környezetbarát modellek iránt érdeklődő vásárlókkal.

 


 Többek között olyan sokakat foglalkoztató kérdésekre igyekszik választ adni, hogy miként működik az elektromos hajtáslánc, hogyan zajlik a töltési folyamat, sőt, a felhasználók azt is megtudhatják, miben különbözik az elektromos járművek nyújtotta vezetési élmény a belső égésű motorral felszerelt autókétól.

 

 

 

A Go Electric első változata a márka legnagyobb példányszámban eladott modelljére, a tisztán elektromos üzemű e-Niro crossoverre fókuszál, és minden információ elérhető a népszerű típusról, beleértve a műszaki alapokra, a használatra és az akkumulátor kapacitására vonatkozó tudnivalókat is.

Ahhoz, hogy az ügyfelek összeállíthassák az igényeiknek megfelelő autót, a Go Electric alkalmazás úgynevezett kiterjesztett valóságot hoz létre, ami – a táblagép, illetve okostelefon kameráját és kijelzőjét használva – a kiválasztott színre „festi” az adott kocsit, mi több, arra is képes, hogy egy adott helyen (például bemutatóteremben, valós környezetben stb.) jelenítse meg azt. További érdekesség, hogy a kevert valóság (mixed reality, MR) előnyeit is kihasználhatják a márkakereskedők, tehát további információk és illusztrációk bukkanhatnak fel a jármű képén, újabb és újabb adatokat tárva a felhasználók elé.

A Go Electric alkalmazást a Kia értékesítők is használják majd, hogy minél hatékonyabb formában mutathassák be a márka egyre bővülő elektromosautó-választékát a betérő ügyfeleknek. Mindemellett a koronavírus járvány is rámutatott, milyen fontos szerep hárulhat az alkalmazásra, hiszen a vásárlók otthonaikban, veszélytelenül böngészhetik a Kia kínálatát.

Az angol nyelvű, iOS- és Android-kompatibilis szoftvert folyamatosan frissítik a Kia szakemberei, így a jövőben egyre több Európában forgalmazott elektromos autót, hibridet és plug-in hibridet ismerhetnek meg a vásárlók. Emellett a választható nyelvek száma is bővül majd, miként maga a tartalom is sokrétűbbé válik az elkövetkező időszakban.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER