Címkék: KIA | szerviz

2020. április 24. péntek, 04:34

 

A Kormány által elrendelt kijárási korlátozás idején a Kia magyarországi márkaszervizei a megszokott rendben fogadják ügyfeleiket munkanapokon 15:00 óráig, hiszen a korlátozás nem vonatkozik a gépjármű-szervizekre.

 


 A halaszthatatlan forgalombiztonságot, illetve mobilitást befolyásoló javításokon kívül az időszakos karbantartásokat is normál menetrend szerint végzik szervizeink. A jelenleg kialakult speciális helyzetre megfelelő óvintézkedések életbeléptetésével válaszoltunk: munkatársaink maszkban és kesztyűben, megfelelő távolságtartással végzik munkájukat, az eszközöket, szerszámokat naponta többször fertőtlenítik, valamint a kereskedéseket és a műhelyeket is naponta többször fertőtlenítik és átszellőztetik. A gépjárművek ügyfeleknek történő átadását illetve visszaadását megelőzően azokat is megfelelő módon fertőtlenítjük – ózongenerátorral vagy vegyszeres kezeléssel.

 

 

 

 A fentieken túl annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a lehető legbiztonságosabb szervizelési módokat tudjuk biztosítani, két új szolgáltatást vezettünk be márkaszervizeinkben: a kontaktus nélküli ügyfélkezelést és a Kia “Házhoz megy a szerviz” szolgáltatást.
Ügyfeleinkkel kontaktus nélküli átadás-átvétel folyik, azaz minden esetben figyelünk arra, hogy akár a kulcs, akár az autó átadása-átvétele ne közvetlenül történjen. Ügyfelünk a kijelölt helyre parkolja autóját, a kulcsot, a forgalmit és a szervizkönyvet az ülésen hagyja, majd a kolléga védőfelszerelést tesz a kormányra, ülésre és a váltókarra, így kerül be az autó a műhelybe. Az ügyfél a javítási ajánlatot e-mailben, telefonon kapja meg, és ott is fogadja el.A szervizelést követően munkatársaink fertőtlenítik a gépjárművet, majd az ügyfél az átvételnél már emlíett módon kapja vissza azt. 

A “Kia Házhoz megya szerviz” szolgáltatást azért vezettük be, hogy minden óvintézkedés mellett ügyfeleink autóinak szervizelése ne maradjon el. A szolgáltatást a szervizbe történő időpont kérésekor kell igényelni.
Ezen szolgáltatás értelmében kollégáink házhoz mennek ügyfelünk autójáért és a kontaktus nélküli átadás keretében beviszik a szervizbe az autót, majd a munka elvégzését követően vissza is viszik azt. Ez a módszer nem csak biztonságos, de kényelmes megoldást is jelent ügyfeleink számára.
Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan is csinálja ezt a Kia.

A Kia márkaszervizek tehát zavartalanul üzemelnek, így ügyfeleinknek nem kell aggódnia, ha pont a járványhelyzet ideje alatt esedékes akár az időszakos karbantartás vagy éppen a garanciális probléma elhárítása.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER