Címkék: Jeep | terepjáró

2020. augusztus 05. szerda, 17:48

 

 


Megújulva tér vissza a kihívások világába a Jeep Wrangler negyedik generációjának speciális változata, a Recon.

 

 

Az egyedi megjelenésükről és páratlan képességeikről ismert Wrangler modellek különleges sorozata alaposan lerázta az út porát. A legmagasabb felszereltségű Rubicon kivitelre épülő újdonság sosem látott külső és belső jellemzőkkel várja a márka, illetve az utolérhetetlen tudású terepjárók szerelmeseit.
A Recon felvonultatja a Jeep® teljes eszköztárát az akadályok legyűréséhez. Nem maradhat ki semmi, a Rubicon legmarkánsabb változata ötvözi a szélsőséges terepjáró képességeket biztosító felszereléseket a hétköznapi autózás biztonságát garantáló nélkülözhetetlen kellékekkel. Fedélzetén helyet kapott minden, amire az úttalan utakon, a városi forgatagban, vagy az autópályákon valóban szükség lehet.

 

 

 

Utasai nyugodtak lehetnek, a Jeep speciális modellje a változatos körülményekkel dacolva, a végleteken és még azon túl is gondoskodik a biztonságos célba jutásról. Specifikus terepjáró képességeihez hozzájárulnak a nagy teherbírású Dana tengelyek, valamint a négykerékhajtás rendszer is. A Rock-Trac 4x4 rendszerrel 4:1-es áttételű felező fokozattal gyűri maga alá az akadályokat. A kihívások leküzdésében szerephez jut a Tru-Loc elektromosan zárható első és hátsó differenciálmű, a szintén elektronikusan kiiktatható első stabilizátorrúd, illetve a 32 hüvelykes terepgumik együttese.
A Wrangler Rubicon negyedik generációs modelljének fejlesztésénél a vezető és az utasok biztonsága kiemelt hangsúlyt kapott. A magas szintű követelmények nyomán a Recon fedélzetén számos aktív és passzív biztonsági funkció megtalálható. A ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FWD) minden sebességtartományban, az adaptív tempomat, a holttér és hátsó keresztirányú forgalomfigyelő rendszer, valamint a PARKVIEW tolatókamera egyaránt gondoskodik az utasok védelméről.

A biztonság ezen túl is tapintható és látható. Beszálláskor találkozhatunk a nagy teherbírású Moab Rock Rails védőküszöbökkel, a rossz látási viszonyok közti tájékozódást, láthatóságot ugyanakkor a legkorszerűbb LED-es fényszórók, valamint hátsó lámpatestek garantálják. A robusztus felépítés nyújtotta biztonságot ezen felül már alapkivitelben is fokozzák a csomagtérajtó szélsőséges használattal járó igényekhez alakított, megerősített zsanérjai.
A Wrangler Rubicon Recon megjelenésén visszaköszönnek a kiemelkedő terepjáró képességekhez igazodó, a márka “diehard” rajongóinak kedves stíluselemek. Az egyediséget sugárzó Recon jelvény, illetve a funkcionalitáson túl látványos küszöbök mellett az új modell fényes, fekete hűtőrácsot, matt fekete sárvédőt és motorháztető matricát kapott. A hűtőrács, valamint a fényszóróbetétek a Rubicon szürke árnyalatával szolgálják a felismerhetőséget, a külsőségeket a kéttónusú, 17” alumínium keréktárcsák teszik teljessé.

 

 

A Recon kielégíti az egyéni igényeket is. A speciális széria választható színei között megtalálható a fekete, a fehér, a Firecracker piros, Hellayella sárga és Sting szürke pasztellfényezés. Ezt a kínálatot egészíti ki a Gránit kristály, a Bikini türkizkék, az Óceán kék, és az ezüst metálfényezés. A Rubicon Recon belső kialakítása a minőséget tükrözi. Az utastér a külső stílusjegyekkel harmonizáló fekete bőrkárpitozás luxusával várja a terepre vágyókat. A kényelemről a nehéz útviszonyok között fellépő erőhatásokra figyelemmel, az ergonómiai szempontokra tekintettel kialakított fűthető ülések
gondoskodnak. A “diehard” világ látványát a piros biztonsági övek, és a burkolt műszerfalon
végigvonuló, ugyancsak piros díszítővarrás színesíti.

Az új Wrangler Rubicon Recon kompromisszumok nélküli jármű, megújult kialakításával hű marad örökségéhez, miközben kiemelkedő vezetési élményt kínál terepen és aszfalton is. Korszerű, 2,2 literes, 200 lóerős Multijet II turbódízel motorjának teljesítménye nyolcsebességes automata sebességváltó közvetítésével jut el a kerekekhez. Mint az egyetlen autentikus 4x4-es SUV, a Jeep® Wrangler igazi szabadságot biztosít, előre dönthető szélvédőjével, a tradicionálisan levehető ajtókkal. A Recon kivitel hazánkban fekete keménytetővel érhető el.

 

Jeep Wrangler Rubicon Recon árlista letöltés

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER