Címkék: Jeep | Rolling Stones

2014. június 05. csütörtök, 11:43

 

Idén nyáron a Jeep® a legendás brit Rolling Stones együttes 14 On Fire (Tüzes 14) elnevezésű európai koncertturnéjának a bemutató szponzora és kizárólagos autós partnere. A Rolling Stones európai turnéjának apropójából kötött együttműködéssel két ikon lépett egymással szövetségre: az autóipar egyik legendája, illetve a rock szupersztárjai.

 

Mindkettőjük történetét innovációk sora és folyamatos fejlődés kíséri, mely során képesek voltak új trendeket teremteni, valamint formálni az emberek ízlését. Amikor 1945-ben az első polgári összkerékhajtású Jeepet, a CJ-2A modellt elkezdték gyártani, az amerikai autómárka élénk érdeklődéssel kezdte tanulmányozni ügyfelei mobilitási igényeit és igyekezett mindig egy lépéssel a versenytársai előtt maradni. A Jeep azóta is eredeti, magas műszaki tartalommal bíró és kiemelkedő minőségű, innovatív termékeket kínál. Ezzel párhuzamosan a Rolling Stones a rockzenét forradalmasította: a rock és a blues stílusok ötvözésével saját műfajt teremtett. Öt évtizede egyedi stílusával, sikerszámaival és a társadalmi helyzetre való utalásokat is tartalmazó dalszövegeivel uralja a zene világát.

A Jeep kulcsfontosságú szerepet játszik a turné minden egyes állomásán és számos kezdeményezést tesz annak érdekében, hogy a közönség és a több millió Rolling Stones rajongó megismerhesse a márka 4x4-es modellkínálatának újdonságát: a koncerteknek helyet adó stadionok és egyéb helyszínek jól látható és forgalmas részein felállított Jeep standokon megtekinthető lesz a gyártó új generációs, közepes méretű Jeep Cherokee SUV modellje, amelyet nemrég kezdtek el forgalmazni Európában. A jármű belső és külső formaterve egyaránt megújult, valamint - részben a kategóriában elsőként bevezetett kilencfokozatú automataváltó bevezetésének köszönhetően - javultak az autó közúti vezetési dinamikája és kezelhetősége, a legendás terepképességei, illetve műszaki jellemzői, amelyek révén az új modell jobb hatékonysággal, fedélzeti szórakoztató technológiával, komforttal és biztonsággal kényeztet. A koncertek látogatói a színpadok mögött elhelyezett hatalmas LED képernyőkön szintén találkoznak majd Jeep reklámokkal.

A márka kínálatában a stílus, az erő, a kényelem és a műszaki innováció legmagasabb fokát megtestesítő Jeep Grand Cherokee zászlóshajó lesz az együttes hivatalos turnéautója a 14 On Fire koncertsorozat alatt: a gyártó több autóból álló flottát biztosít a zenekar tagjai és a szervezők részére.Ázsia és Közel-Kelet után a Rolling Stones tagjai - Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood - a nyár folyamán Európa nagyvárosaiban folytatják a 14 On Fire turnéjukat, amelynek az állomásai a következők:

Május 29: Portugália, Lisszabon, Rio In Rio Fesztivál;
Június 1: Svájc, Zürich, Letzigrund Stadion;
Június 4:Izrael, Tel Aviv, Hayarkon Park;
Június 7: Hollandia, Landgraaf, Pink Pop Fesztivál;
Június 10: Németország, Berlin, Waldbühne;
Június 13: Franciaország, Párizs, Stade de France;
Június 16: Ausztria, Bécs, Ernst Happel Stadion;
Június 16: Németország, Düsseldorf, Esprit Aréna;
Június 22: Olaszország, Róma, Circo Massimo;
Június 25: Spanyolország, Madrid, Bernabeu Stadion;
Június 28: Belgium, Werchter, Werchter Fesztivál;
Július 1: Svédország, Stockholm, Tele2 Aréna ;
Július 3: Dánia, Roskilde, Roskilde Fesztivál.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER