2012. szeptember 28. péntek, 12:50

 

Az idei Párizsi Autószalonon a Jeep® márka három új, limitált szériás modellel lép színre, amelyek tovább erősítik a márka európai portfolióját. Az újdonságok a zászlóshajó Jeep Grand Cherokee, az ikonikus Jeep Wrangler és a városi kompakt szabadidőjármű, a Jeep Compass alapjaira épülnek.

A Jeep párizsi standjának főszereplője az új Jeep Grand Cherokee SRT Limited Edition korlátozott példányszámban gyártott, kizárólag „Ragyogó fehér” színben forgalmazott változata. A különleges modellvariáns alapját a nagyteljesítményű Jeep Grand Cherokee SRT8 adja; jellegzetes megjelenését kimaszkolt részleteinek, szuverén menetképességeit pedig 468 lóerős 6.4 HEMI erőforrásának köszönheti. Az új SRT Limited Edition modell azon sportkocsi-rajongók előtt tiszteleg, akik még a versenypályákon sem szeretnének beolvadni a tömegbe.

jeep-cherokee

Az új, korlátozott példányszámú Jeep Grand Cherokee SRT Limited Edition modell mellett szintén Párizsban mutatja be a Jeep a vadonatúj Jeep Wrangler Moab limitált szériás modellt. A vadonatúj Rock Lobster karosszériaszínben pompázó, gyárilag egyedien kivitelezett Wrangler az észak-amerikai túra- és 4x4-élet egyik meghatározó helyszínéről, az Utah államban található Moab területről kapta a nevét.  Az új Wrangler Moab modell agresszív, divatos megjelenéssel ruházza fel a Jeep off-road bajnokát.

Párizsban tartja európai premierjét a Jeep Compass Overland különleges változata, amely elegáns, prémium részletekkel teszi még vonzóbbá a Jeep család városi kompakt szabadidőjárművét. A szórakoztató és tájékoztató rendszerekkel gazdagon felszerelt, új Overland a Compass modellcsalád luxuskivitele.

jeep-compass

A Jeep párizsi standján további járművekkel is találkozhatnak a látogatók: ott lesz a márka zászlóshajójának új felszereltségi szintjét demonstráló Jeep Grand Cherokee S Limited; az új beltéri részletekkel debütáló, 2013-as modellévi Jeep Wrangler, az ikonikus Wrangler limitált szériás példánya, valamint az új, korlátozott példányszámban kínált Jeep Compass Black Edition, amely augusztusban jelent meg a Jeep európai kínálatában.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER