Írta: Administrator   
2012. június 03. vasárnap, 20:36

 

Miután májusban is Ford gépjárműből talált a legtöbb gazdára Magyarországon, az év első öt hónapját tekintve a márka továbbra is az első helyen áll hazai személy- és haszongépjármű piacon.

ford-kozpont-szentendre

A Ford 2012 májusában 576 új gépjármű értékesítésével első helyen végzett a hazai személy- és haszongépjármű piacon. A két piacot külön-külön vizsgálva a vállalat az előbbin 409 új autó értékesítésével a negyedik helyen végzett, míg utóbbin 167 gépjármű értékesítésével az első helyet szerezte meg.
Az év első öt hónapját tekintve a vállalat mintegy 3058 új géprjármű értékesítésével továbbra is őrzi piacvezető helyét a magyarországi személy- és haszongépjármű piacon.

Az év első öt hónapjában a legnépszerűbb Ford modellnek a Focus bizonyult, amely a vállalat értékesítésének 28%-át tette ki, ezt követte a Fiesta (18,8%), a Transit (16,7%) és a Mondeo (13,9%). A fenti időszakban a vállalat értékesítésének 76,2%-át tették ki a személyautók és 23,8%-át a haszongépjárművek.

A fentieknek köszönhetően két Ford modell, a Focus és a Fiesta is a TOP10 legnépszerűbb Magyarországon értékesített személyautó között végzett: az előbbiből 858, az utóbbiból 574 darab talált gazdára az elmúlt időszakban.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER