Írta: Administrator   
2012. május 22. kedd, 18:05

 

A Ford, amely immár kereken 20 éve az UEFA Bajnokok Ligája hivatalos partnere, számos meglepetéssel készült a Chelsea győzelmével végződő múlt hétvégi döntőre, illetve az idei bajnokság lezárására. A leghíresebb európai focibajnokság logisztikai feladatainak ellátásában (pl. a VIP vendégek szállítása) több, mint 200 Ford jármű segédkezett, a bajnoki kupát is egy vadonatúj Ford B-Max szállította a helyszínre. Az kupasorozat tiszteletére azonban a Ford Magyarországon is bemutatta a Champions limitált szériás modelleket, illetve Facebook rajongói oldalán bárki számára lehetővé teszi, hogy fociszárrá válhasson.

varga-zsombor-ford-foci

A Ford az UEFA Bajnokok Ligája legrégebbi állandó partnere, hiszen már a kezdetektől, az 1992-1993-as szezon óta támogatja a híres futballeseményt. Hivatalos járműszállítóként a Ford az idei szezon során több mint 900 autót biztosított a szervezők számára. A kerek évfordulót az autógyártó nem mindennapi aktivitással kívánta megünnepelni. A Ford látványos kampánya keretében egy B-MAX hordozta végig Münchenen a Bajnokok Ligája híres trófeáját. Különleges, Egyszerű Bejutást Biztosító Ajtórendszere révén a Ford B-MAX kifejezetten alkalmasnak bizonyult erre a feladatra, hiszen a középső oszlopokat is magukban rejtő hátsó tolóajtók és a zsanérozott első ajtók hatalmas, egybefüggő ajtónyílást tárnak fel. A rajongók a müncheni Olimpiai Parkban rendezett UEFA Bajnoksági Fesztiválon egy büntetőrúgás-bajnokságon is megtapasztalhatták, mit jelent a B-MAX osztályelső méretű ajtónyílása; a rúgások erejét és pontosságát Hawkeye technológia mérte, célpontjuk nagysága pedig megegyezett az autó 1,5 méter széles ajtóméretével.

Több mint 200 jármű – többek közt S-MAX, Galaxy és Transit modellekből álló flotta – gondoskodott arról, hogy az UEFA tisztségviselői és vendégei kényelmesen eljussanak a Bayern München hazai pályájára, a müncheni Fussball Arena stadionba, ahol a döntőn a Bayern München és a Chelsey csapata mérkőzött  meg a bajnoki címért, amelyet végül az angol csapat hódított el.

ford-champions-limitalt-autok

A logisztikai feladatok ellátásán és a helyszíni attrakciókon túl azonban a vállalat egyéb meglepetésekkel is készült a 20 éves jubileumra: hazánkban is bemutatkoztak a limitált szériás Champions modellek: a Ford Fiesta Champions, a Ford Focus Champions és a Ford C-Max Champions.

Ezen felül azonban, a Ford Magyarország Facebook oldalán egy játékos aktivitás keretében mindenkinek lehetősége nyílik arra, hogy, ha csak egy fotó erejéig is, de igazi futballsztárrá váljon, illetve barátai segítségével megalapítsa saját sztárcsapatát: nem kell mást tennie, mint feltöltenie fotóját, és kiválasztania a lehető legmókásabb mezt is frizurát a felkínált lehetőségek közül, valamint meginvitálnia barátait is.  Az így született vicces hangulatú fotó-montázsok kellemes hangulatot teremthetnek a futball EB-re való felkészüléshez is.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER