Címkék: Citroen

2015. július 14. kedd, 12:32

 

Idén nyáron a Citroen C5 és C5 Tourer modellek különleges erényekkel rendelkező, hatékony, új motorokkal indulnak útnak: BlueHDi 150 S&S és BlueHDi 180 S&S EAT6. A két utazóautó, melyekből a piaci bevezetésük óta több mint 410 000 darabot adtak el, továbbra is rendkívüli stílusával és kényelmével hódít.

A Citroen C5 és C5 Tourer modellek határozott stílussal, kényelemmel és referenciának számító menettulajdonságokkal rendelkeznek, ami többek között a Hydractive III+ felfüggesztésnek köszönhető.A kényelméről jól ismert, elegáns C5és C5 Tourerkínálata a következőkkel bővül:


 

- új BlueHDi 150 S&S és BlueHDi 180 S&S EAT6 motorok. Az új motorok üzemanyag-fogyasztása és CO2-kibocsátása egyaránt alacsony, amivel a szegmensen belül igazi referenciának számítanak. Ezen kívül nagyfokú rugalmasságukkal és hatékonyságukkal tűnnek ki. Az új EAT6, hatfokozatú automata sebességváltó még nyugodtabb vezetést biztosít;

- új stíluselemek: tovább bővül a könnyűfém keréktárcsa kínálat, még elegánsabb és még egyedibb megjelentést biztosítvaakét modellnek. A karosszériaszíneknél aMokka barnával bővül a paletta;

- a kezelhetőséget szolgáló technológiák: a könnyebb és kényelmesebb használat érdekében a C5 és C5 Tourer felszereltségébe bekerült az új 7 colos, színes érintőképernyő. Amellett,hogy a műszerfal sokkal áttekinthetőbb lett, az új érintőképernyő a következő funkciókat foglalja magában: érintőképernyős navigáció 3D-s perspektivikus nézettel, USB-ről vagy audio streaming (folyamatos letöltés) funkcióval működő multimédia lejátszó, telefonkihangosító funkció, Mirror Screen (kompatibilis telefonkészülék szükséges hozzá), illetve fedélzeti számítógép és a gépkocsi beállításai. Az érintőképernyő nagymértékben megkönnyíti a vezetést, hogy a vezető nyugodtabb légkörben és kényelmesebben utazhasson. 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER