Címkék: akció | Citroen | Citroen Berlingo | Citroen C-Zero | elektromos autók | támogats

2016. október 07. péntek, 15:36

 

A Citroen akár további 1,5 millió forint kedvezménnyel toldja meg a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiírt elektromos autó vásárlása esetén kapható állami támogatást.

 

A pályázattal maximálisan elérhető 1,5 millió Ft-os állami támogatáshoz a Citroën hazai importőre a C-ZERO esetében további 1,5 millió Ft kedvezményt ad, így az elektromos városi kisautó már bruttó 5 600 000 Ft-tól elérhető. A piac egyik legkedvezőbb ára mellé gazdag felszereltség társul, hiszen az akár 150 km-es hatótávú C-ZERO szériafelszereltsége a klímaberendezést, a Bluetooth telefonkihangosítót és a könnyűfém keréktárcsákat is tartalmazza.



A Citroën a C-ZERO mellett az elektromos Berlingo furgonra is kidolgozott egy vonzó ajánlatot, az állami támogatás felett további 9%-os kedvezményt kínálva ügyfeleinek. Az L1 District változat kedvezményekkel csökkentett, a maximális állami támogatást is tartalmazó nettó ára 5 853 000 Ft. A 695 kg-os hasznos teherbírású, 3,3 m3 rakterű Berlingo furgon egy feltöltéssel 170 km-t képes megtenni, így kiváló és egyben környezetkímélő megoldást jelent a városi áruszállításra.


A környezetet kevéssé szennyező elektromos autók hazai térnyerését mostantól nem csak az alacsony üzemeltetési és fenntartási költségek, hanem az elérhetőbb ár is segíteni fogja. A Citroën által kidolgozott ajánlatok mind a városi kisautót, mind a kis áruszállítót kereső magán- és céges ügyfelek számára megfontolandó, környezetkímélő megoldást jelentenek.


A Citroën az 1990-es évek eleje óta gyárt elektromos hajtású autókat. A márka első szériában gyártott elektromos autói a C15 és a C25 électrique modellek voltak, a kínálat később az AX, a Saxo és a Berlingo elektromos változataival bővült. A Citroën jelenlegi kínálatában a C-ZERO városi autó és a Berlingo kisteherautó elektromos változata szerepel,  jövő nyáron a piacon teljesen egyedülálló elektromos kabrió az e-Méhari is megérkezik a magyar piacra.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER