Címkék: BMW | BMW2 | kabrió

2015. január 16. péntek, 06:34

 

A BMW háza táján az M betű a kiemelkedő teljesítmény és a jellegzetesen sportos hangulat szimbóluma. Az eredeti BMW tartozékok M Performance palettájának stílusos és technikai alkatrészeivel mostantól a BMW 2-es sorozatának Cabrio változata is még egyedibbé varázsolható. A sportos megjelenésű és teljesítménynövelő kiegészítők minden korábbinál magasabb szintre emelik a nyitott tetős modell nyújtotta vezetési élményt.

Extra lendületet sugárzó karosszéria-módosítások
Az oldalsó küszöbök az M Performance logóval ellátott matricacsíkokkal azonnali sportos kisugárzást kölcsönöznek a BMW 2-es Cabrio-nak, ahogyan a hátsó diffúzor is. Mindkét módosítás tökéletesen passzol a fekete keretbe foglalt exkluzív hűtőrácshoz és a karbon visszapillantó-házakhoz.




A kompakt kabrió övvonala mentén végighúzódó BMW M Performance díszcsíkok újabb vizuális lendületet adnak a modellnek, miközben a 19 collos, 405 M és 624 M kódjel alatt futó stílusos, látványos BMW M Performance könnyűfém keréktárcsák erőteljesen hangsúlyozzák a BMW 2-es Cabrio sportos karakterét. A 624 M kódjelű felni kéttónusú (matt fekete / felcsiszolt) kivitelben és teljesen felcsiszolt változatban is rendelhető. A rozsdamentes acél kipufogórendszer elegáns M logóval mart króm kipufogóvégei a jármű dinamikus énjének kézjegyei. Az ízléses végeket az ügyfelek karbonból készült változatban is kérhetik.

Prémium minőségű karbon a még sportosabb utastérért
A BMW 2-es Cabrio utasterébe számtalan tökéletesen passzoló, prémium minőségű karbonból készült (és némely esetben akár Alcantara borítással is kombinálható) terméket kínál a BMW M Performance tartozékok széles palettája. Ilyen például az automataváltó választókarjának betétje vagy - manuális váltó esetében - az egész váltókar Alcantara váltózsákkal, valamint a kézifékkar markolata szintén Alcantara szoknyával. A középkonzol betétje, a középső kartámasz és a belső dizájncsík-betétek szintén választhatók karbonból készült tartozékokként. A páratlanul jó fogású és sportos érzést nyújtó, Alcantara borítású, karbon markolatú sportkormány integrált versenykijelzővel is kérhető.

Ahogyan a könnyedén tisztítható BMW M Performance szőnyegek a látványos M Performance logókkal, úgy a rozsdamentes acél BMW M Performance lábtámasz és pedálsor is a BMW 2-es Cabrio sportos karakterét hangsúlyozza. Újabb kiemelkedő BMW M Performance tartozék a kifinomult Alcantara / karbon borítású kulcstartó és a rozsdamentes acélból készült LED-es küszöblécek, amelyek a stílusosan világító M Performance logókkal mindenkit beszállásra késztetnek.



Még nagyobb teljesítmény a BMW M Performance teljesítménynövelő csomaggal
A BMW 220d Cabrio modell (kombinált üzemanyag-fogyasztás: 4,7 – 4,4 liter / 100 km, kombinált károsanyag-kibocsátás: 124 – 116 gramm / km)* sajátosságai szerint kifejlesztett BMW M Performance teljesítménynövelő csomag 11 kW-tal / 14 lóerővel 140 kW / 190 lóerő teljesítményről 151 kW / 204 lóerő teljesítményre növeli a modell orrában dolgozó kétliteres dízelmotor erejét, amellyel a BMW 220d Cabrio 0,3 másodperccel gyorsabban futja meg álló helyzetből a 100 km/órás sprintet. A tökéletes gyorsulás érdekében a dízelmotor vezérlőrendszere (a teljesítmény-leadást szabályzó egységgel) ezen esetekben maximális hatékonyság szerint dolgozik együtt az olyan kulcsfontosságú elemekkel, mint például a nagyteljesítményű intercooler. Az erőforrás megnövelt teljesítménye ellenére azonban a modell üzemanyag-fogyasztása mit sem emelkedik az EU-ciklus tesztkörének mérései szerint. A sportos vezetők másik kedvenc módosítása a BMW M Performance önzáró differenciálmű, amely csökkenti a hajtott kerekek megcsúszását tapadásvesztés esetén. A rendszer lehetővé teszi a tolóerő optimalizálását, ezáltal a jármű a fizika határain belül kivételes pontossággal kezelhető. A BMW M Performance könnyűsúlyú sport féktárcsái a fúrt és mart kialakításnak köszönhetően még intenzívebb lassulást tesznek lehetővé (nedvesen is), miközben kisebb súlyuk okán csökkentik a rugózatlan tömeget. A látványos féktárcsák tovább erősítik a modell sportos kisugárzását, különösen akkor, ha ritkaküllős könnyűfém keréktárcsák gurulnak a jármű alatt. * Az üzemanyag-fogyasztási adatokat az EU-ciklus tesztkörének mérései alapján számolták ki, az értékek a gumiabroncs-típusoktól is függnek.



Az eredeti BMW tartozékok tovább növelik az autó értékét
A számos utólagosan felszerelhető univerzális tuning kiegészítővel ellentétben az eredeti BMW tartozékok – amelynek része a BMW M Performance alkatrészeket átfogó paletta is – minden esetben az egyes BMW modellek sajátosságai szerint, tökéletesen illesztve készülnek el, felszerelésük ráadásul teljesen szabályos. A tartozékok semmilyen hatással nincsenek a BMW modellek garanciális feltételeire. Mindez azt jelenti, hogy az eredeti BMW tartozékok kiemelkedően magas minőségű kínálata nem csupán fokozza a vezetési élményt, de az adott modellek értékét is növeli.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER