2011. november 02. szerda, 17:38

 

A Hyundai Veloster maximális, ötcsillagos eredményt ért el az Euro NCAP független járművizsgálati szervezet töréstesztjén. A szigorú teszteket a kategória legjobb eredményeivel zárta az 1+2 ajtós kupé.

 

hyundai-veloster-toresteszt

A Veloster 96%-os teljesítményt nyújtott a „felnőtt utasvédelem” kategóriában, ahol maximális pontszámot kapott az oldalirányú ütközési teszten, valamint a jóval szigorúbb oszlop-ütközéses vizsgálaton is. Ami a „gyermek utasvédelmet” illeti, a Veloster 89%-os eredményt ért el.  A „felnőtt utasvédelmi” és „gyermek utasvédelmi” kategóriákban szerzett pontszámaival a Veloster olyan versenytársait előzi meg, mint a Volkswagen Scirocco, az Opel Astra GTC és a Volvo C30.

A menetstabilizáló elektronika és a biztonsági öv bekötésére figyelmeztető rendszer is hozzájárult a Veloster 71%-os teljesítményéhez a „biztonsági segédrendszerek” kategóriában.

A Veloster sorban a hatodik Hyundai modell, amely maximális, ötcsillagos eredménnyel teljesítette az Euro NCAP biztonsági programját és töréstesztjeit. A Velostert megelőzően a vadonatúj i40 volt a márka legutóbbi ötcsillagos típusa.

„A Veloster ötcsillagos törésteszt-eredménye pontosan tükrözi azon elkötelezettségünket, hogy a lehető legmagasabb színvonalon gondoskodjunk a Hyundai ügyfeleinek biztonságáról. A Veloster egy merőben új vevőkör számára tette vonzóvá a Hyundai márkát; a modell eredendő praktikumát és „folyékony” formatervét egyedi, 1+2 ajtós karosszériába bújtatva. A kategóriaelső balesetbiztonsági teljesítmény még tovább növeli a modell vonzerejét az európai piacokon” – nyilatkozta Allan Rushforth, a Hyundai Motor Europe alelnöke és ügyvezető igazgatója.

Az összes, Európában értékesített Veloster megkapja a Hyundai Tripla 5 csomagját. Ez a felülmúlhatatlan szolgáltatási csomag öt évig teljes körű nyugalmat biztosít az ügyfeleknek: ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciát, ötéves asszisztencia-szolgáltatást, valamint öt éven át érvényes, évenkénti átvizsgálást tartalmaz.




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER