2013. május 09. csütörtök, 06:53

 

Az idei Wörthi-tavi GTI-találkozó alkalmával ünnepli világpremierjét a Škoda Rapid Sport. A  Volkswagen tuning rendezvényt 2013. május 8-12. között immár 32. alkalommal rendezik meg.


Évről-évre az osztrák Reifnitzben ad találkát egymásnak a tuning akár 200 ezer rajongója immár komoly kultusz övezte Volkswagen-találkozóján. A Škoda idén a Škoda Rapid Sport tanulmánymodellel érkezik.
„A GTI-találkozó a tuning és a versenysport rajongóinak valóságos Mekkája” – hangsúlyozta Prof. Dr. h.c. Winfried Vahland, a Škoda igazgatótanácsának elnöke. „A Škoda Rapid Škoda tanulmány formájában első ízben jelentkezünk Rapid alsó-középkategóriájú limuzinunk kifejezetten dinamikus és érzelmeket ébresztő változatával” – tette hozzá Werner Eichhorn, Škoda igazgatótanácsának értékesítés és marketing területeiért felelős tagja.
A tanulmánymodell „latinvörös” és „acélszürke” metálfényezéssel készült, 19 col peremátmérőjű keréktárcsákal. Elejét légterelője és lökhárítója légbeömlő nyílása határozza meg, tekintélyes méretű sárvédő-szélesítések és robusztus küszöbborítások jellemzik.

skoda-rapid-sport-tuning

Két integrált kipufogó-végcsővel formált a hátulja. A márkára jellemző C-alakzatot formáló hátsó lámpatestek színükben ielkülönülnek a karosszériától, amelyet alul körbefutó szénszál-erősítésű műanyag szegély zár le. Ez a stílus a Škoda Rapid Sport utasterében is folytatásra lel, sportkormány, Recaro-ülései és megvilágított küszöblécei formájában.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER