Címkék: 2017 | Lexus | Los Angeles

2017. november 15. szerda, 19:42

 

Hogyan lehetne még jobbá tenni a világ vezető prémium hibrid gyártójaként is ismert Lexus eddig is értékesítési csúcsokat döntő, egyik legnépszerűbb modelljét, az RX-et? Azzal, hogy még többet nyújt. A Lexus a 2017-es Los Angelesi Autószalonon bemutatja a hazánkban is slágermodellnek számító RX vadonatúj, három üléssoros változatát, a vadonatúj Lexus RX L-t.

 

 

Az idei év első 10 hónapjában magyarországi értékesítéseit 66%-al növelő Lexus egyik hazánkban is legnépszerűbb modellje, az RX, 20 évvel ezelőtt indult világhódító útjára, kijelölve az irányt a luxus crossover szegmens számára. A vezető prémium hibrid márka – a Lexus ugyanis egymaga több, mint 1 millió környezetbarát hibrid autót adott el világszerte, többet, mint valamennyi prémium versenytársa együttvéve – hazai értékesítéseinek egyharmadát kitevő RX  most stílusos formavilága megőrzése mellett is sokoldalúbb utasteret kínál majd. Az RX L modellt a vásárlók benzinmotorral (RX 350L) és hibrid hajtással (RX 450hL) egyaránt megrendelhetik.
A Lexus sajtótájékoztatója 2017. november 29-én, közép-európai idő szerint 19:00 órakor lesz a Los Angelesi Kongresszusi Központ épületében, a Déli Csarnokban, az első fotók is akkor várhatóak majd a modellről.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER