Címkék: APEAL | KIA Rio | Kia Stinger | Orth Hedrick

2018. augusztus 07. kedd, 17:35

 

A Kia Rio és a Kia Stinger is kategóriájának legjobbjaként végzett a J.D. Power 2018-as Teljesítmény, Kialakítás, és Kidolgozás című autóipari felmérésén (Automotive Performance, Execution, and Layout - APEAL) az Egyesült Államokban 

A 2018-as modellévű Kia Rio és Kia Stinger bemutatása után a Kia Motors America (KMA) két újabb magas szintű J.D. Power elismerést is besöpörhetett új modelljeivel, ezúttal a 2018-as Teljesítmény, Kialakítás, és Kidolgozás című felmérésen (Automotive Performance, Execution and Layout - APEAL). E két újabb győzelem hatására a Kia általános, J.D. Power-értékelése összesen nyolc ponttal emelkedett a tavalyihoz képest, így a márka bebiztosította helyét a vizsgálatban a tíz legjobb nem prémium autógyártó között! Ugyanakkor a Kia korábban – idén összességében immár negyedszer - a legjobb összesített értékeléssel végzett a tömegmárkák mezőnyében a J.D. Power Kezdeti Minőség felmérésén (Initial Quality Study) is, ahol a Rio a kisautók között diadalmaskodott.

“Akár hétköznapi közlekedésre való kisautó, akár telivér, sportos, 365 LE-s GT, mi minden Kiát ugyanolyan gondossággal és vásárlóközpontú odafigyeléssel tervezünk meg.” Mondta Orth Hedrick, KMA terméktervezésért felelős alelnöke. “A J.D. Power APEAL felmérésének megnyerésével két kategóriában is bebizonyítottuk, mennyire odafigyelünk a modern autóvásárlók modern igényeire és elvárásaira.”

A vadonatúj, 2018-as Rio minden versenytársát maga mögé utasította a kisautók mezőnyében, ráadásul úgy, hogy azon néhány modell közé tartozik, amelyek maximális pontszámot szereztek az összteljesítmény, a dizájn, a kényelem, a felszereltségi és a stílus kategóriájában is. A Kia, J.D. Power felmérésekben eddigi legsikeresebb modellje a Stinger, komoly európai presztízsmárkák autóit is maga mögé utasította.

A J.D. Power APEAL felmérése az új autók tulajdonosainak általános elégedettségét vizsgálja a vásárlást követő első 90 nap tapasztalatai alapján. Az eredményeket, megfelelő súlyozással 10 kategóriába sorolják: külső, belső, tárolás, audió, ülések, fűtés-hűtés szellőzés, menetdinamika, motor erőátvitel, kilátás, és gazdaságosság.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER