Címkék: Ford | gyerekautó | villanyautó

Írta: Administrator   
2014. június 26. csütörtök, 14:43

 

A Ford és a Fisher-Price villanymotoros mini-pickupot mutatott be: az új Power Wheels F-150 játékautó már most hatalmas sláger a tengerentúli gyerekek körében.

 

A lábhajtásos játékautók kora immáron végleg leáldozott: a Ford és a Fisher-Price új dimenzióba helyezte Amerika évtiedek óta legnépszerűbb autóját, egyben az elmúlt három egymást követő évben a világ legnépszerűbb pickupját, az F-150-et, bemutatva a Fisher-Price Power Wheels F-150 játékautót. A gyermekméretű, villanymotoros hajtású jármű a 2015-ös F-150 hatására született; a szeptembertől kapható játékautó kiskereskedelmi ára egészen elérhető, mindössze 350 dollár (nagyságrendileg 67.500 Ft) lesz.




Az igazi felnőtt autókhoz hasonlóan az kisautóból természetesen különböző felszereltségi szintek is elérhetőek lesznek, így kapható lesz vidám grafikai elemekkel dísztett lila színű verzió a kislányokat megcélozva, de kínálnak majd Extreme Sport verziót, LED fényekkel és még robosztusabb orrész-kialakítssal épp úgy, ahogy mattfekete kiadást is.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER