2011. szeptember 22. csütörtök, 20:33

 

A profi és a feltörekvő Drift versenyzők nemzedéke az idei évben utoljára mennek kilinccsel előre, méghozzá nem is akármilyen körítéssel! A DriftGP Hungary október 1-én egy éjszakai futamra invitálja a nagyérdemű közönséget a Kakucsi versenypályára.

 

drift-nyul

A szervezők a régi hagyományoknak megfelelően az eredeti drift nyomvonalon rendezik meg mindkét kategória versenyét! Ez azért is jó, mert a pályán az értékelt kanyarokra tökéletes panoráma tárul az 1000 fős lelátókról! A nézők előtt KakucsRing kapuja délután kettő órakor nyílik, nem sokkal később pedig máris kezdődnek a kvalifikációs körök, majd a Street kategória versenye. Késő délután 6 óra magasságában Drift Taxi várja a merészebb és bevállalós utasokat, majd következik a nap főattrakciója a Night Drift, azaz az éjszakai csapatás hazánk profi pilótáival. A kivilágított arénában este 10 óráig gyűrik egymást a versenyzők és döntik el az idei év összetett győztesét ebben a sorozatban.

ejszakai-drift-kis-endre
Fotó: Kis Endre

De nem csak a Night Drift bajnokát avatják, mivel a versenyek után itt kerül sor a Hell Országos Drift Bajnokság, a Gymkhana szakág és a Gyorsulási Futamsorozat éves díjátadó ünnepségére egy hatalmas fűthető party sátorban, ahol a bulizni vágyó fiatalokat Live DJ várja majd jobbnál jobb zenékkel.
A Carstyling Tuning és Autó szépségverseny idei díjazottjai is jelen lesznek természetesen csodaszép paripáikkal, hogy átvegyék ők is jól megérdemelt győzelmi trófeájukat.

A vénasszonyok nyarában tehát egy utolsó kellemes kis autós program és esti buli következik október 1-én Kakucson a KakucsRingen!

Programterv:

14:00-tól Nézői kapunyitás
14:30-16:30  Kvalifikáció Pro+Street
16:30-18:00  Hell OB Street - Döntő
18:00-18:30  Drift Taxi
18:30-19:00  Versenyzői felvonulás - PRO Top16
19:00-22:00  Night Drift Pro - Döntő
22:00-tól Díjátadó és esti Buli - Live DJ

Belépő: 1.500,- Ft
10 éves korig szülői felügyelettel ingyenes!

Kakucs közelebb van mint gondolnánk! Budapestről 35 km és mintegy 25 perc. Még a tököli reptér drift arénája is messzebb van.

kakucs-ring

Megközelítés autóval:
Budapestről M5-ös autópályáról az inárcsi pihenőhelynél kell lehajtani. Inárcsot elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról balra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljárón átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Kecskemét felöl M5-ös autópályáról Újhartyánnál kell lehajtani (Dabas-Szolnok leágazás). Az autópálya lehajtó után Dabas irányába kell fordulni a 405-ös úton , majd kis idő múlva jobbra Újhartyán-Kakucs felé. Újhartyánt elhagyva Kakucsra beérve a Fő útról jobbra kell fordulni a templomnál (Monori u.), majd egyenesen a temető mellett elhaladva tovább menni. Az autópályát felüljáron átszelve érkezünk meg ezek után KakucsRingre.

Megközelítés tömegközlekedéssel: menetrendszerinti buszjárattal vagy vonattal


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER